Lynholdet* har i samarbejde med DBU lanceret managerspillet "Vejen til VM". Her skal du sætte et gratis managerhold til de resterende runder i Danmarks VM-kvalifikationsgruppe, og vinderen vinder en rejse til VM 2018 i Rusland. 

DBU har indgået et samarbejde med Lynholdet* om managerspillet "Vejen til VM", hvor vinderen af den samlede rangliste vinder en rejse for to til VM 2018 i Rusland. DBU håber, at managerspillet kan være med til at engarere flere danskere omkring Åge Hareides tropper

"Med "Vejen til VM"-managerspilet bringer vi landsholdet tættere på fansene, og det bliver endnu sjovere at følge Danmarks kampe på stadion, i TV og ikke mindst på mobilen. Vi ser dette som en sjov aktivitet frem mod VM. Og forhåbentligt er det med til at engagere endnu flere danskere omkring landsholdet," siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør hos DBU.

Opret gratis dit hold her og dyst med om signerede landsholdstrøjer, freebets, fodboldbilletter og en rejse for to til VM 2018 i Rusland. For at kunne modtage præmier skal man huske at have tilmeldt sig DBUs nyhedsbrev. 

Dyst mod landsholdsspillere

"Vejen til VM" følger Danmarks VM-kvalifikationsgruppe, hvor du til hver runde skal sætte et gratis managerhold af landsholdsspillere fra de seks lande i Danmarks gruppe. I hver runde er der præmier, mens rundepointene bliver lagt sammen til en rangliste. Nummer 1 på ranglisten efter de fem runder vinder en rejse for to til VM 2018 i Rusland. 

Blandt deltagerne er der også landsholdsspillere, så du har mulighed for at slå netop dem, du muligvis har med på dit managerhold. I første runde er det Thomas Delaney og Andreas Bjelland, der har sat deres hold. 

""Vejen til VM" er et unikt spil designet specielt til landsholdet. Managerspil er enormt populært til EM og VM, så det bliver rigtig fedt at kunne lave et spil til de mange fans, som følger Danmark i tykt og tyndt," siger Peter Holst fra Swush, der står bag Lynholdet*


Deltagelse er gratis, managerholdet består af 11 spillere, og der kan ikke foretages udskiftninger undervejs. Der skal sættes et nyt hold til hver af de fem runder i VM-kvalifikationen. 

Runder: 

1. runde: 10. juni 2017
2. runde: 1. september 2017
3. runde: 4. september 2017
4. runde: 5. oktober 2017
5. runde: 8. oktober 2017

Præmier

Præmier for 1. runde: 

1. To VIP landskampbilletter til Danmark-Polen
2. Signeret landsholdstrøje + to landskampsbilletter Danmark-Polen
3. Fire landskampbilletter til Danmark-Polen + landsholdstrøje
4. To landskampbilletter til Danmark-Polen + landsholdstrøje
5. To landskampbilletter til Danmark-Polen
6. Landsholdstrøje
7. Landsholdstrøje
8. Landsholdstrøje
9. Landsholdstrøje
10. Landsholdstrøje
11 - 15. 200 kroner på din Lynholdet-konto
16 - 25. 100 kroner freebet til Danske Spil*

Præmier for dem samlede "Vejen til VM"-rangliste:

1. Tur for to til VM 2018 i Rusland (forhåbentlig til Danmarks kampe)
2. Signeret landsholdstrøje
3. Landsholdstrøje
4. Landsholdstrøje
5. Landsholdstrøje
6. 500 kr. til Danske Spil-konto
7. 300 kr. til Danske Spil-konto
8. 300 kr. til Lynholdet-konto
9. 300 kr. til Lynholdet-konto
10. 300 kr. til Lynholdet-konto