Hos Lynholdet* kan du under Danmarks kampe ved VM-slutrunden i herrehåndbold vinde flotte præmier - bl.a. et rejsegavekort til en værdi af 10.000kr...

Er du særdeles skarp til managerspil og håndbold, så giver Lynholdet* dig en chance for at vinde et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner - vel og mærke uden at skulle betale én eneste krone selv.

I løbet af håndbold-VM afholder de nemlig en gratis turnering i deres Lynholdet-format, hvor hver eneste runde er gratis.

Der er både præmier til hver runde samt en samlet stilling, hvor vinderen altså får et rejsegavekort til 10.000 kroner til en valgfri sportsrejse.

Hver runde afholdes, når Danmark spiller kampe i turneringen, og involverer således Danmarks kampe, men også de øvrige kampe, der spilles samme dag. I alt er der otte runder, hvor de sidste tre runder er 1/8-runden, kvartfinalen og semifinalen.

Turneringen starter således først fredag d. 13. januar, hvor Danmark spiller sin første kamp mod Argentina. Det er dog muligt at misse enkelte runder, selvom det dog svækker dig markant i den samlede stilling.

Du kan læse mere om turneringen ved at klikke her

Sådan gør du:

  • Opret en konto hos Lynholdet* via turneringssiden her 
  • Vælg spillet "VM Håndbold - TV 2 Ligaen"
  • Vælg syv spillere inden for budgettet til hver af de otte runde
  • Der er præmier til de ti bedste i hver runde samt til de fem bedste samlet set