Historien om den kendte skuespiller Ryan Reynolds' klub, Wrexham AFC, fik sidste sæson et nyt kapitel, da waliserne rykkede op fra National League til EFL League Two. Nu er Wrexham efter 15 års slid i tilbage i the Football League. Vi har taget et kig på odds på Wrexham.

Odds på Wrexham AFC

Der har været ekstremt stor fokus på den walisiske tradtitionsklub, siden Ryan Reynold og Rob McElhenney tog over. Det har ikke overraskende fået en del flere journalister til at sætte kursen mod Wrexham. Derudover er der også kommet en enorm global interesse for den walisiske klub. Det skyldes blandt andet serien Welcome to Wrexham, der i Danmark kan ses på Disney+.

Til 2023/24-sæsonen er Wrexham efter en regulær ørkenvandring endelig tilbage i the Football League. Der var ingen tvivl om, at det hold, som de rendte rundt med, var alt for gode til non-League. Her tænker vi på folk som Ollie Palmer, Paul Mullin og senest også Ben Foster.

Det bliver derfor spændende at følge deres sæson i League Two. Her ventes Wrexham trods deres status som oprykkere at spille med i toppen, når man ser på Wrexham odds. Det er bestemt heller ikke urealistisk, hvis man ser på historikken i League Two. Sidste år var Stockport oprykkere, og de sluttede på fjerdepladsen. Kan Wrexham tage tage endnu et skridt på vejen mod Premier League.

Odds på Wrexham i League Two

Deltager Højeste odds Bookmaker
Wrexham vinder League Two 4,50
Wrexham rykker op 1,44
Wrexham slutter i top 3 1,80
Wrexham slutter i top 7 1,11

Odds er opdateret 27. oktober 16.25

National Conference League er et helvede at rykke op fra. Her er det nemlig kun vinderen, som rykker direkte op, mens to til syv spiller playoff.

Wrexham kan glæde sig over, at det på papiret er noget lettere i League Two. Her rykker hele fire hold op i League One. De tre første rykker direkte op, mens fire til syv spiller playoff.

Dette afspejles også, når man tager et kig på odds på Wrexham. Her findes både Wrexham odds på, at vinder League Two, men også på top tre og syv. Derudover kan man også gardere sig lidt med et odds på, at de rykker op, så betyder det ikke noget, hvad end det sker direkte eller via playoff.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds blev født i 1976 i Vancouver, Canada, og har en lang og spændende karriere som skuespiller, hvor han har medvirket i store film som Blade, X-Men og Deadpool.

Det var i november 2020, at Ryan sammen med sin Hollywood-ven Rob McElhenney fik ideen om at købe denne gamle og traditionsrige klub i Wales. Der tales om, at prisen for købet var 2 millioner pund, og nu er den lille klub blevet en viral sensation og følges af nye fans fra alle verdenshjørner.

Her kommer en fantastisk klip fra sidste sæsons vigtige kamp mod Notts County, hvor Ben Foster reddede straffesparket i sidste minut.

Velkommen til Wrexham

I 2022 blev dokumentarserien "Welcome to Wrexham" udgivet, som skulle blive en meget populær serie om Ryan Reynolds og Rob McElhenneys køb af klubben og jagten på at klatre i seriesystemet.

Wrexham AFC er den tredje ældste professionelle klub i verden, beliggende i de nordlige dele af Wales.

Holdet spiller deres kampe på Racecourse Ground, som er verdens ældste fodboldstadion, der stadig afholder internationale kampe. Stadionet er det femte største i Wales og har en kapacitet på 10.771 personer.

Se gratis livestream til Wrexham AFC's kampe

Bet365* giver dig mulighed for at streame Ryan Reynolds' hold, Wrexham AFC, i National League gratis med livestream.

Du skal have mindst en krone på din Bet365-konto eller have et aktivt spil for at kunne se livestreaming. Minimumsindbetalingen for at bruge Bet365*'s livestreaming er 50 kroner.

Sådan opretter du en spilkonto hos Bet365*:

  1. Klik på dette link for at gå direkte til Bet365*'s hjemmeside.
  2. Klik på den "Opret konto" i øverste højre hjørne.
  3. Udfyld dine oplysninger og så er du klar med din nye spillekonto.

FAQ: Wrexham AFC og Ryan Reynolds

Her er de ofte stillede spørgsmål om Wrexham og Ryan Reynolds.

Hvornår købte Ryan Reynolds Wrexham?

Ryan Reynolds købte Wrexham FC i november 2020.

Hvor meget betalte Ryan Reynolds for Wrexham?

Ryan Reynolds købte klubben for 2 millioner pund.

Har Wrexham spillet i Premier League?

Nej, Wrexham har aldrig spillet i Premier League. Deres bedste placering er en 15. plads i den næstbedste række tilbage i 1978/79.