Mandag skydes den mest prestigefyldte turnering i tennis i gang, når Wimbledons grønne græs endelig skal betrædes igen. Vær med i BetXperts to gratis konkurrencer - Fantasy og Tips - med præmier for ialt 10.000 kroner, sponsoreret af Unibet*.

Wimbledon er den mest prestigefyldte turnering i tennisverdenen, og den traditionsrige turnering har i år et nærmest historisk jævnbyrdigt felt hos både herrerne og damerne.

På herresiden spås Federer mange steder de største chancer for en sejr, der i så fald vil være hans ottende i Wimbledon, hvilket bringer den legendariske schweizer op forbi Pete Sampras 14 år efter sin første sejr.

Hos damerne er den dobbelte vinder Petra Kvitova favoritten sammen med Karolina Pliskova, der endnu har tilgode at komme forbi 2. runde på Wimbledon grønne græs. 

For at give mere spænding til vores brugere, byder BetXpert vanen tro på en gratis konkurrence i samarbejde med Unibet*. Vi sætter 10.000 kroner på højkant i to forskellige konkurrencer. Du skal være bruger på BetXpert for at deltage i konkurrencerne, men deltagelsen er helt gratis.

Konkurrencerne findes under menuen "Konkurrencer" ved siden af "Debat" og "Artikler" på forsiden. Du kan også klikke dig videre til konkurrencen via links i denne artikel.

Fantasty- og Tips-konkurrence

Wimbledon 2017-konkurrencen bliver afholdt som to forskellige konkurrencer: En Fantasy-konkurrence og en Tips-konkurrence. Unibet* har sponsoreret en samlet præmiesum på 10.000 kroner, og vi fordelt dem ligeligt mellem de to konkurrencer. Der er altså præmier for 5.000 kroner i hver konkurrence, hvor top 5 belønnes i begge.

Til Fantasy-konkurrencen skal du stille et hold af 9 ATP-spillere og 9 WTA-spillere fra tre forskellige seedningslag. Alt efter hvor langt dine udvalgte spillere når i turneringen, optjener du point til fantasy-konkurrencen Du skal senest mandag den 3. juli klokken 12:30 (dansk tid) sætte dit fantasy-hold.

Du kan tilmelde dig fantasy-konkurrencen her og sætte dit hold. Du kan redigere i holdet, lige så meget du har lyst til, sålænge det er inden starten på turneringen. Herefter er dit hold endeligt, og der kan ikke udskiftes spillere.

Tips-konkurrencen er en dag-til-dag konkurrence som spænder over hele Wimbledon-turneringen. Alle deltagere skal sætte 100 units i spil på kampene fra Wimbledon, i forsøget på at score det største overskud. Der kan sættes tip til de første kampe fra søndag d. 2. juli.

Læs mere om konkurrencen her.

Live streaming: Se og spil på Wimbledon hos Unibet*

Gennem hele Wimbledon-turneringen kan du streame og spille på alle kampene hos Unibet*. Det eneste der kræves er en Unibet* spillekonto hvor der enten står penge på, eller hvor der er placeret et spil indenfor de seneste 24 timer.

Besøg Unibet her.