Mandag den 2. juli serves årets tredje grand slam i gang, når prestigefyldte Wimbledon over de næste par uger vil levere græstennis i verdensklasse. På BetXpert har vi klar med to konkurrencer, hvor der er præmier for samlet 5.000 kroner på højkant. 

Danske Caroline Wozniacki vandt i starten af året sin første grand slam-titel, og hun kommer til Wimbledon med fremragende form fra opvarmningsturneringen i Eastbourne, der også spilles på græs. Kvindefeltet er dog ganske jævnbyrdigt, og Wozniacki er ikke blandt de største favoritter til at vinde den traditionsrige turnering. 

Hos herrerne er der omvendt en noget mere klar favoritværdighed, og den har schweiziske Roger Federer, der er forsvarende mester. I alt har han vundet Wimbledon otte gange med den første triumf helt tilbage i 2003. Novak Djokovic er blandt en af førsteudfordrerne, og han er ved at finde formen igen, så måske kan han slå Federer af tronen.

BetXpert sørger for lidt ekstra spænding til Wimbledon 2019 med to forskellige konkurrencer til årets tredje grand slam. 5.000 kroner er der i den samlede præmiepulje, og det er gratis at deltage. 1.000 kroner er på spil til vinderne af hver af de to konkurrencer. 

Fantasy- og Tips-konkurrence

Wimbledon-konkurrencerne bliver afholdt som en fantays-konkurrence og en tips-konkurrence, hvor der samlet er 5.000 kroner på højkant som gavekort til gavekortet.dk. Der er et 1.000 kroners gavekort til vinderen af hver af de to konkurrencer, hvor top 7 belønnes med præmier i dem begge. Man kan deltage i både fantasy- og tips-konkurrencen, men man kan også vælge kun at deltage i den ene. 

Til Fantasy-konkurrencen skal du stille et hold af 9 WTA-spillere og 9 ATP-spillere fra tre forskellige seedningslag. Du optjener point for dine spillere alt efter, hvordan det går dem i Wimbledon. Du skal senest mandag den 2. juli klokken 12.30 (dansk tid) sætte dit fantasy-hold. Du kan tilmelde dig fantasy-konkurrencen her og sætte dit hold, og du kan redigere i det lige så meget, du har lyst til indtil deadline. Herefter kan der ikke længere ændres i holdet. 

Tips-konkurrencen løber fra dag til dag, hvor du skal tippe på kampe fra Wimbledon 2018. Under konkurrencesiden finder du hver dag en oversigt over dagens kampe med odds fra Bet365*. Samlet skal tippe for 100 enheder, hvor der et et maks på 10 enheder om dagen, og man skal have 10 aktive dage med tips under hele turneringen - hvilke dage, vælger du selv. For hvert rigtigt tip optjener man point. Ved hver rigtigt tip for man point for, hvad der tilsvarer nettogevinsten på tippet (odds x indskud minus indskud). Et tabt tip giver minuspoint tilsvarende det antal enheder, der blev tippet for. Du kan sætte din tips her, men det er først muligt fra mandag den 2. juli kl. 00.00 (natten mellem søndag og mandag).

Deltagelse er åben for alle, der på deltagelsestidspunktet er 18 år uanset bopælsland. Man må kun deltage med én brugerprofil per person, og det er gratis at deltage. De fulde regler for BetXperts Wimbledon-konkurrencer kan læses her.

Præmier i hver konkurrence

  1. 1.000 kroners gavekort til gavekortet.dk
  2. 500 kroners gavekort til gavekortet.dk
  3. - 7. 200 kroners gavekort til gavekortet dk