Formel 1, landsholdshåndbold, Ultimate Fighting og en række spændende fodboldbrag i ind- og udland.

Weekenden er fyldt med interessante sportsbegivenheder, og her på BetXpert dækker vi tæt op - med analyser af, om ikke det hele, så det meste.

Lørdagens fodboldbrag

Det er weekend, og så er der vanen tro gang i fodbolden i alverdens fodboldligaer - også i lande der har haft spillerunde (enten ligarunde eller pokalrunde) i midtugen, dvs Danmark, England, Italien, Tyskland, Frankrig...

BetXperts fodboldeksperter vil som sædvanlig levere en række analyser og spilforslag (hold øje med oversigten på forsiden af BetXpert).

Blandt de mange kampe springer følgende lørdagsbrag i øjnene:

13:45 Manchester City - Chelsea (TV)

De to nyrige klubber, med henholdsvis arabiske og russiske penge bag sig, tørner sammen i den tidlige eftermiddagskamp i Premier League. Millioner af øjne vil være rettet mod City of Manchester Stadium for at se opgøret hvor mesterholdet Chelsea er favorit, trods udebane. Londonklubben er kommet flot fra start i den nye sæson med maksimumpoint efter fem runder og en skræmmende målscore på 21-1. City har været mere beskeden, men indtager dog fjerdepladsen med otte point.

PL-ekspert Nicolaj Stage har en analyse af (og et tip til) kampen.

15:00 FC Midtjylland - FC København (TV)

Topkamp i den danske Superliga, mellem rækkens nr 1 og 2. FCK er kommet temmelig suverænt fra start med syv sejre og to uafgjorte og har derfor 23 point. Senest blev det 2-0 i lokalbraget mod Brøndby. FCM er fire point efter FCK, men er trods alt det hold der hænger bedst på (BIF er yderligere fire point efter). Midtjyderne er især stærke hjemme på MCH Areana i Herning og kan måske godt byde mestrene trods; FCK har jo også den kommende onsdags Champions League-kamp i Grækenland at tænke på.

Superliga-ekspert Kenneth Runge Andersen har et tip til kampen.

Lørdag 20:45 Twente - Ajax

Møde i Holland mellem sidste sæsons mesterhold Twente (nr 4 i denne sæson) og Amsterdam-storklubben der har lagt sig på førstepladsen i den nye sæson. To særdeles offensivt velfunderede mandskaber - men alligevel kunne det godt blive en målfattig forestilling.

Læs Mikkel Vilforts analyse.

Lørdag 20:45 Roma - Inter

I sidste sæson var dette en absolut topkamp (Inter blev mester, Roma fik sølv), men i denne er det top mod bund. Inter har skiftet træner, fra Mourinho til Benitez, men har alligevel lagt sig på førstepladsen med 10 point for fire kampe. Hvorimod Roma blot har to point og indtager en ydmygende næstsidsteplads.

Men det betyder ikke at dette opgør ikke er interessant; Totti og co. har stadig en fremragende trup og har nok stor lyst til revanche mod klubben der snuppede både mesterskab og pokal for næsen af romerne i 09/10.

Serie A-ekspert Allan Sharma har en analyse af kampen.

GF World Cup

I december (7.19.) afvikles Europamesterskabet i håndbold for kvinder - i Danmark & Norge.

Det er diverse lande - herunder værtsnationerne - naturligvis i fuld gang med a forberede sig til, og i disse dage foregår forberedelsen i form af en turnering i Århus: GF World Cup.

Turneringen gik i gang i tirsdags og har nu overstået gruppespillet. Gruppe A blev vundet af forsvarende GF World Cup-vinder Rumænien foran de forsvarende europamestre fra Norge. Gruppe B blev vundet af Danmark (trods et nederlag til Tyskland i sidste gruppekamp) foran Frankrig.

Semifinalerne spilles denne lørdag (finalen søndag):

14:15 Frankrig - Rumænien

16:15 Danmark - Norge

Vi håber at kunne levere en analyse af i hvert fald kampen mellem Jan Pytlicks piger og de norske arvefjender, men under alle omstændigheder kan kampene ses på TV2 (TV Guide).

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Ultimate Fighting

Det er ultravoldeligt og derfor ikke just alles kop te, men dramatisk og spændende er det i hvert fald - og så kan det bettingmæssigt være en god forretning...

BetXperts kampsportsekspert Loke Barrett har en tilbagebetaling på 104% for 2010 hvor han har leveret 57 tips, til boksning og til UFC. Sidst han var på banen med UFC-spilforslag (15./16. september), ramte han 3 ud af 5 tips med en tilbagebetaling på 141%.

I denne weekend - natten til søndag, dansk tid - gælder det UFC 119, og det er Indianapolis i USA der lægger jernbur til de brutale kampe.

Har man ESPN UK, kan man se med via TV-skærmen, men uanset hvad, kan det varmt anbefales at man læser Lokes indsigtsfulde analyser (der foreligger fem tips til UFC 119).

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

Formel 1

Op til 2010-sæsonen var der især fokus på de fire verdensmestre, Jenson Button (forsvarende), Ferdinand Alonso, Lewis Hamilton og tilbagevendende Michael Schumacher. Blandt favoritterne var også Alonsos Ferrarri-holdkammerat Massa og Red Bull Racings tyske Vettel der fik en flot andenplads i 2009-serien.

Men efter 14 af sæsonens 19 løb, er det Vettels undertippede holdkammerat, australske Mark Webber, der har taget føringen i sin Renault, 5 point foran Hamilton, og med Alonso, Button og Vettel på de følgende pladser. Schumacher er nede på niendepladsen.

Team-konkurrencen føres naturligt nok af Red Bull Racing/Renault.

Årets femtende løb køres denne søndag - i Singapore. Kvalifikationen (dvs den der afgør startpositionerne i søndaqgens løb) køres lørdag.

F1-ekspert Martin Rasmussen (tilbagebetaling på 125% for 27 tips i 2010) har tips til Singapore-løbet, på denne side.