Hvad skete der i bettingbranchen i uge 12? Mistanke om VM-svindel i Qatar og ny app fra Danske Spil*, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

17/3 Betfred refunderer Manchester United-indskud

Efter den flotte opbakning fra United-fansene i nederlaget til Liverpool har Betfred-ejer Fred Done valgt at tilbagebetale alle indskud på Manchester United til at vinde Premier League. Der er bettet for omkring 200.000 pund på United.

Læs mere

17/3 "Sveriges spillelov skal stilles for EU-domstol"

Formanden for spiludbyder-organisationen EGBA, Maarten Haijer vil have EU kommisionen til at følge op på deres løfter og trække Sverige for en EU-domstol for at bryde deres Svenska Spels monopol.

Læs mere (betalingsside)

17/3 League of Legends-pro forsøger selvmord efter matchfixing

Den sydkoreanske eSport-spiller Cheon ‘Promise’ Min-Ki afslørede matchfixing i League of Legends-turneringer og forsøgte herefter at tage sit eget liv.

Læs mere

17/3 Færre europæere køber lottokuponer

Mens de i Asien og Mellemamerika har stor fremgang i salget af lottokuponer, så var der i 2013 et fald på 2% på et europæiske lotto-marked.

Læs mere (betalingsside)

18/3 Crown overtager Betfairs australske aktiviteter

Det startede som et joint venture med en 50/50 fordeling mellem Betfair* og kasino-resortet Crown, men den australske satsning har ikke givet det ønskede overskud. Betfair* vælger derfor nu at lade Crown overtage 100% af deres online spillebørs.

Læs mere

18/3 Mistanke om VM-korruption

Den engelske avis The Telegraph har gravet dokumenter frem, der viser, at der blev udvekslet millioner af dollars under bordet i forbindelse med valget af Qatar som VM-vært i 2022. Bl.a skulle tidligere vicepræsident Jack Warner have modtaget omkring 2 millioner dollars for at sende fodbold-VM til ørkenstaten.

Læs mere

19/3 William Hills upopulære pop-up reklamer

William Hill ville gerne gøre opmærksom på deres nye betting-app, men deres hyppige pop-up reklamer har ikke skabt positive reaktioner fra internet-brugerne, der automatisk blev styret hen til på Apples app-butik.

Læs mere

19/3 Ny engelsk bookmaker på vej

Betvictor skulle være på vej med en ny online bookmaker sammen med den engelske tablois-avis The Sun.

Læs mere

19/3 Spansk medie-gigant kaster sig over social gaming

Spanske Marca har indgået et samarbejde med sportsbetting-udvikler Oddslife og vil skabe den sociale platform "Marca El Guru".

Læs mere

20/3 Ny engelsk betting-skat fremlagt

Beskatningen på de omdiskuterede (og yderst indbringende) FOBTs-maskiner øges til 25%, mens udlandske spiludbydere skal af med 15% af deres indtægter fra deres engelske kunder. Skatten på bingo sættes dog ned til 10%.

Læs mere

20/3 Ladbrokes-overskud faldet med 32,8%

Cheferne fik en lønstigning på 85% i 2013, mens Ladbrokes måtte præsentere et overskud på 138,2 millioner pund. Det er et fald på 32,8% i forhold til 2012-overskuddet (200,7 millioner pund).

Læs mere

21/3 Danske Spil* klar med Oddset-app

Mobil-gaming udvikler Mkodo og software-specialist OpenBet har skabt en ny mobil-app til Danske Spil*, der vil præsentere deres Oddset-tilbud til smartphone og tablet-kunderne.

Læs mere

21/3 Unibet* præsenterer årsrapport

Der er stor fremgang hos Unibet*, der tog imod 122 millioner bets i 2013. Det er en stigning på 33%, og knap halvdelen af sportsbettting-aktiviteten var livebets.

Læs mere

23/3 FA vil have video-teknologi til dommerne

Efter udvisningen af Arsenals Kieran Gibbs har det engelske fodboldforbund FA opfordret UEFA og FIFA til at få indført video-teknologi, hvor kendelser kan blive gennemset på en monitor under kampene.

Læs mere