Hvad skete der i sports- og bettingbranchen i uge 11? Underskud i AaB, fald i overskud hos Bwin*, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

10/3 Paddy Power i stormvejr over Pistorius-reklame

Der er kommet massive negative reaktioner på Paddy Powers reklamefremstød med den mordanklagede OL-løber Oscar Pistorius. Paddy Power har trukket deres kampagne tilbage efter påbud fra de engelske reklamemyndigheder.

Læs mere

10/3 Newcastle-spilleren Dan Gosling i betting-sag

Det engelske fodboldforbund FA har åbnet en betting-sag mod Newcastle-spilleren Dan Gosling, der har indrømmet, at han i flere tilfælde har overtrådt forbundets regler for betting.

Læs mere

10/3 Newcastle-manager Alan Pardew tildelt skalle-karantæne

Alan Pardew straffes med syv kampes karantæne efter han nikkede Hull-spilleren David Meyler en skalle. Newcastle-manageren skal derudover betale en bøde på 60.000 pund.

Læs mere

11/3 Ustoppelig væddeløbshest besejrer bookmakerne

Australske væddeløbsbettere har hentet over 25 millioner dollars hos bookmakerne på den hurtige hest Fiorente, der har vundet adskillige løb på det seneste.

Læs mere

11/3 AaB præsenterer massivt 2013-underskud

Nordjyske AaB kom ud af 2013 med et underskud på 27,1 mio. kr, hvoraf der er afsat 17 mio. kr. i feriepengesagen.

Læs mere

11/3 Mobil-betting vinder frem

Research-organisationen yStats.com er kommet frem til at online-bettingen i de kommende år i stigende grad rykker over på mobile enheder som smartphone og tablets.

Læs mere

12/3 Brøndby indfører stadiontjeneste

Brøndby-fans, der overtræder ordensreglementet, skal have muligheden for at udskifte karantæner og bøder med stadiontjeneste på Brøndby Stadion.

Læs mere

12/3 Canbet sat til salg

De australske ejere af konkurstruede Canbet (IGSG-Interactive Gaming and Sports Group) forsøger at afsætte bookmakeren, mens kunderne ikke har kunnet få udbetalt deres indskud i snart et halvt år.

Læs mere

12/3 Matchfixing-karantæne til Esbjergs Dennis Jensen

DIF's matchfixingnævn har tildelt ishockey-målmanden Dennis Jensen et års karantæne, mens holdkammeraterne fra Esbjerg Energy, Kirill Starkov og Tyler Mosienko begge har fået fem spilledages karantæne.

Læs mere

13/3 VM-billetter revet væk

FIFA åbnede anden fase af deres salg af VM-billetter, og det tog 24 timer, så havde 284.597 fodbold-fans sikret sig en billet til VM-slutrunden i Brasilien. Langt størstedelen af billetterne er havnet hos brasilianerne.

Læs mere

13/3 Markant fald i Bwin-overskud

Bwin*.party kunne i 2013 se deres overskud falde med 25% til 108 millioner euro før skat (fra 143,6 millioner euro i 2012). Dette fald var dog forventet efter Bwin* har gennemgået en større strategi-omlægning.

Læs mere

13/3 Bayern-præsident idømt fængselsstraf

Bayern Münchens præsident Uli Hoeness har fået en dom på tre år og seks måneders fængsel for skattesvindel for omkring 200 millioner kroner via en hemmelig bankkonto i Schweiz. Svindel er dog ikke sket i forbindelse med Bayern München.

Læs mere

14/3... og træder tilbage

Uli Hoeness har valgt at trække sig tilbage fra præsidentposten i Bayern München efter fængseldommen for skattesvindel.

Læs mere

14/3 Online gambling vinder frem i USA

Mens New Jersey ser en fremgang i indtægterne fra online gambling, så vil Massachusetts nu også til at se på deres spillelovgivning og tillade online-kasinoer.

Læs mere

14/3 Nicolas Anelka fyret i West Bromwich

Balladen omkring den antisemitiske 'Quenelle'-hilsen får nu West Bromwich til at skrotte kontrakten med den franske angriber.

Læs mere

15/3 Kæmpebøde til Nicklas Bendtner

Arsenal havde ikke godkendt Nicklas Bendtners midtugevisit til København, og den udflugt og optræden i nattelivet koster nu den danske angriber en bøde på knap en million.

Læs mere