På trods af manglen af fodbold fra den europæiske top, er der masser sport og tips på programmet i weekenden…

De fleste VM-kvalkampe er overstået i europæisk regi, topfodbolden ligger nu på standby til næste omgang kvalifikationskampe. Men det betyder ikke, at der ikke er noget at komme efter bettingmæssigt i sportens andre afkroge.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Lørdag er der langrend for både kvinder og mænd, og vores egen Kong Vinter har kigget duellerne efter i sømmene og fundet mere end en håndfuld gode tips til lejligheden.

Se alle Nicolai Kristensens analyser og tips her: http://www.betxpert.com/ekspert/nicolai-kristensen

I aften fortsætter vi i vintertakten, men på dansk grund, hvor Frederikshavn White Hawks tager imod Rødvore Mighty Bulls i semifinalerne i den danske ishockeyliga; AL-Bank Ligaen.

Mike Larsen har kigget på kampen og anbefaler et spil på over 4,5 mål.

Efterfølgende er der tyskboksning på programmet når Arthur Abraham skal op imod Robert Stieglitz i en WBO titelkamp i supermellemvægt. BetXperts bokseekspert, Loke Barrett, har udformet en info-analyse til opgøret: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/arthur-abraham-robert-stieglitz

Ud på de senere timer gælder det så kampsporten MMA. Her skal to UFC-veteraner op imod hinanden og anbefalingen lyder på Anthony Johnson til odds 1,87.

Helt fodboldfri er weekenden dog ikke, og der er således både tysk 3. Liga samt spansk og engelsk sekundabold på programmet. Dertil kommer afrikanske VM-kvalifikationskampe både lørdag og søndag.

Se alle analyser her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips

Se desuden Match Center: http://www.betxpert.com/matchcenter


 
Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.