BetXpert og Betsafe uddeler 2x2 VIP-billetter til FCN-SIF (lørdag kl 17). Skriv et ciffertip til Brügge-FCK (CL-kamp onsdag) her og vær med i konkurrencen og lodtrækningen...

Via Superliga-sponsor Betsafe har BetXpert fået fingre i 2x2 VIP-billetter til lørdagens Superligakamp mellem mesterholdet FC Nordsjælland og Silkeborg.

Disse billetter skænker vi til to af vores brugere (der så kan tage konen eller en ven med til bold i Farum). Det ene sæt billetter uddeler vi i en konkurrence. Det andet sæt uddeles via simpel lodtrækning.

Sådan deltager du i konkurrencen og lodtrækningen

Skriv en kommentar til denne artikel med dit ciffertip-bud på onsdagens Champions League-kvalifikationskamp mellem Club Brügge og FC København.

(Du kan læse om kampen i denne forumtråd - men bemærk: ciffertips skal lægges som kommentar til denne artikel, ikke i kamp-tråden).

Kom desuden med dit bud på tidspunktet for kampens første mål.

Fx: 1-1. 25. minut.

Hvis flere rammer det rigtige resultat, fungerer tidspunktet for første mål som tiebreaker (hvis stadig lige, trækkes lod blandt vedkommende). Hvis ingen rammer det rigtige resultat, går billetterne til den hvis tidspunkt for første mål er tættest på (hvis flere er lige tæt på, trækkes lod blandt disse).

Det andet sæt VIP-billetter uddeles via simpel lodtrækning blandt alle (undtagen konkurrencevinderen) der deltager i konkurrencen. Lodtrækningen sker lige efter kampen.

Bud skal skrives før kampen starter (onsdag 8. august kl 20.30).

Præmie-betingelse

For at kunne vinde billetterne SKAL du have en Betsafe-konto, og du skal (på eet eller andet tidspunkt) have indsat penge på den. Hvis du ikke har en Betsafe-konto, bedes du oprette en ved at klikke på et link her på siden.

BetXpert mailer vinderne onsdag aften efter kampen. Vinderne skal melde tilbage senest torsdag kl 10 (så vi kan tjekke at Betsafe-betingelsen er opfyldt, og så vi kan nå at poste billetterne); ellers trækkes lod for at finde nye vindere.

Bemærk: Vundne billetter må ikke videresælges.