BetXpert og Betsafe uddeler 2 VIP-billetter til FCM-RFC (søndag kl 17). Skriv et ciffertip til SIF-OB (fredag) her og vær med i konkurrencen...

Via Superliga-sponsor Betsafe har BetXpert fået fingre i to VIP-billetter til FC Midtjylland-Randers FC, Superliga-opgøret der spilles mandag 30. juli kl 19.

De to billetter skænker vi til een af vores brugere der så kan tage konen eller en ven med til bold på MCH Arena i Herning.

Sådan deltager du i konkurrencen

Skriv en kommentar til denne artikel med dit ciffertip-bud på fredagens (startfløjt kl 18:30) Superliga-kamp mellem Silkeborg og OB.

(Du kan læse om kampen i denne forumtråd - men bemærk: ciffertips skal lægges som kommentar til denne artikel, ikke i kamp-tråden).

Kom desuden med dit bud på tidspunktet for kampens første mål.

Fx: 1-1. 25. minut.

Den der rammer det rigtige resultat, vinder 2 VIP-billetter til FCM-RFC. Hvis flere rammer det rigtige resultat, fungerer tidspunktet for første mål som tiebreaker (hvis stadig lige, trækkes lod blandt vedkommende). Hvis ingen rammer det rigtige resultat, går billetterne til den hvis tidspunkt for første mål er tættest på (hvis flere er lige tæt på, trækkes lod blandt disse).

Bud skal skrives før SIF-OB starter (fredag 3. august kl 18:30).

Præmie-betingelse

For at kunne vinde billetterne SKAL du have en Betsafe-konto, og du skal have indsat penge på den. Hvis du ikke har en Betsafe-konto, bedes du oprette en ved at klikke på et link her på siden.

Udprintelige billetter emailes

BetXpert mailer vinderne efter kampen. Så snart vi tjekket at Betsafe-betingelsen er opfyldt, sender vi billetterne (i PDF-format, dvs de kan udprintes) via email.