BetXpert og Betsafe uddeler 2 VIP-billetter til Brøndby-Silkeborg (mandag kl 19). Skriv et ciffertip til Dila Gori-AGF og vær med i konkurrencen...

Har du lyst til at forsøde din mandag aften? Via Superliga-sponsor Betsafe har BetXpert fået fingre i 2 VIP-billetter til Brøndby-Silkeborg der spilles mandag 30. juli kl 19.

De to billetter skænker vi til een af vores brugere der så kan tage konen eller en ven med til bold på Brøndby Stadion).

Sådan deltager du i konkurrencen

Skriv en kommentar til denne artikel med dit ciffertip-bud på torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mellem Dila Gori og AGF.

(Du kan læse om kampen i denne forumtråd - men bemærk: ciffertips skal lægges som kommentar til denne artikel, ikke i kamp-tråden).

Kom desuden med dit bud på tidspunktet for kampens første mål.

Fx: 1-1. 25. minut.

Den der rammer det rigtige resultat, vinder 2 VIP-billetter til AGF-Esbjerg. Hvis flere rammer det rigtige resultat, fungerer tidspunktet for første mål som tiebreaker (hvis stadig lige, trækkes lod blandt vedkommende). Hvis ingen rammer det rigtige resultat, går billetterne til den hvis tidspunkt for første mål er tættest på (hvis flereer lige tæt på, trækkes lod blandt disse).

Bud skal skrives før kampen starter (torsdag 26. juli kl 16).

Præmie-betingelse

For at kunne vinde billetterne SKAL du have en Betsafe-konto, og du skal have indsat penge på den. Hvis du ikke har en Betsafe-konto, bedes du oprette en ved at klikke på et link her på siden.

BetXpert mailer vinderne efter kampen. Så snart vi tjekket at Betsafe-betingelsen er opfyldt, sender vi billetterne (i PDF-format, dvs de kan udprintes) via email.

I sidste uge havde vi to sæt fysiske billetter til AGF-Esbjerg og var nødt til at poste dem til vinderne. Det ene sæt nåede frem, men det andet sad Post Danmark lidt for længe på... Det undgår vi denne gang.