BetXpert og Betsafe uddeler 2x2 VIP-billetter til AGF-Esbjerg (mandag 23. juli, kl 19). Skriv et ciffertip her og vær med i konkurrencen og lodtrækningen...

Mandagsfodbold er ikke alles kop te - men lur os om der alligevel ikke kommer godt gang i lægterne på NRGi park i Aarhus på mandag den 23. juli kl 19 når Byens Hold spiller jysk derby mod Esbjerg.

Der var trods alt 7762 tilskuere da AGF senest spillede mandagskamp på eget græs i Superligaen (16. april mod AaB).

Har du lyst til at forsøde din mandag aften? Via Superliga-sponsor Betsafe har BetXpert fået fingre i 2x2 VIP-billetter.

De billetter skænker vi til to af vores brugere (der så kan tage konen eller en ven med til bold i Aarhus). Det ene sæt billetter uddeler vi en konkurrence. Det andet sæt uddeles via simpel lodtrækning.

Sådan deltager du i konkurrencen og lodtrækningen

Skriv en kommentar til denne artikel med dit ciffertip-bud på onsdagens Champions League-kvalifikationskamp mellem BATE Borisov og Vardar Skopje.

Kom desuden med dit bud på tidspunktet for kampens første mål.

Fx: 1-1. 25. minut.

Den der rammer det rigtige resultat, vinder 2 VIP-billetter til AGF-Esbjerg. Hvis flere rammer det rigtige resultat, fungerer tidspunktet for første mål som tiebreaker (hvis stadig lige, trækkes lod blandt vedkommende). Hvis ingen rammer det rigtige resultat, går billetterne til den hvis tidspunkt for første mål er tættest på (hvis flere med samme, trækkes lod blandt disse).

Det andet sæt VIP-billetter uddeles via simpel lodtrækning blandt alle (undtagen konkurrencevinderen) der deltager i konkurrencen. Lodtrækningen sker lige efter kampen.

Bud skal skrives før kampen starter (onsdag 18. juli kl 18).

Præmie-betingelse

For at kunne vinde billetterne SKAL du have en Betsafe-konto, og du skal have indsat penge på den. Hvis du ikke har en Betsafe-konto, bedes du oprette en ved at klikke på et link her på siden.

BetXpert mailer vinderne onsdag aften efter kampen. Vinderne skal melde tilbage senest torsdag kl 12 (så vi kan tjekke at Betsafe-betingelsen er opfyldt, og så vi kan nå at poste billetterne); ellers trækkes lod for at finde nye vindere.