BetXpert og Betsafe uddeler 2x2 VIP-billetter til FC København-FC Midtjylland (søndag kl 19). Skriv et ciffertip her og vær med i lodtrækningen...

Kunne du tænke dig at komme i Parken til sæsonpremieren i Superligaen?

Vice-mestrene fra FC København tager imod bronzevinderne fra FC Midtjylland i sæsonens første topkamp - søndag d. 15. juli kl. 19.00. Via Superliga-sponsor Betsafe har BetXpert fået fingre i 2x2 VIP-billetter (til Nedre Jyske Bank-tribunen), som inkluderer mad før kampen og the/kaffe i pausen.

De billetter skænker vi til to af vores brugere (der så kan tage konen eller en ven med til bold i Parken) - via lodtrækning!

Sådan deltager du i lodtrækningen

Egentlig havde vi tænkt os at bruge denne konkurrence til at lave noget Facebook-PR, men det viser sig at det muligvis strider imod Facebooks retningslinjer. Derfor gør vi simpelthen sådan:

Skriv dit ciffertip-bud på hvordan FCK-FCM ender, som kommentar til denne artikel - så er du med i lodtrækningen der foretages torsdag kl. 12.00.

For at kunne vinde billetterne SKAL du have en Betsafe-konto. Hvis du ikke har en Betsafe-konto, bedes du oprette en ved at klikke på et link her på siden.

Bemærk at Betsafe har en signup-bonus på 1.000 kr.