Hvad skete der i bettingbranchen i uge 17? Paddy Power igen på banen, lækkert VM-job hos Titan Bet, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

21/4 Paddy Power i nyt reklame-stunt

Den irske bookmaker Paddy Power placerede ´Manden med Leen´ lige bagved Manchester Uniteds (nu forhenværende) manager David Moyes til Premier League-kampen mod Everton.

Læs mere

23/4 Ny spillelov på vej i Tjekkiet

Tjekkiet vil have en ny spillelov, der åbner for udlandske spiludbydere. Indtægterne ved at åbne spillemarkedet skal bl.a. gå til udgifterne ved behandling af spilleafhængighed.

Læs mere

23/4 Paddy Powers Pistorius-reklame bandlyst

Paddy Powers reklamekampagne med den mordanklagede OL-løber Oscar Pistorius er nu blevet bandlyst i både Irland og England.

Læs mere (betalingsside)

23/4 Bitcoin-bookmaker lukker ned

Spiludbyderen Coinbet satsede på internet-valutaen Bitcoin, men de har allerede lukket deres side ned efter kun få måneder på markedet.

Læs mere 

23/4 Barcelona har fået ophævet transfer-forbud

Barcelona appellerede deres transfer-forbud, og FIFA har besluttet, at den spanske storklub alligevel kan købe nye spillere til sommer, da de ikke kan nå at behandle sagen inden transfervinduet åbner.

Læs mere

24/4 Ny engelsk bookmaker kommer til at hedde Sun Bet

Tabloid-avisen The Sun annoncerede i sidste måned, at de ville oprette deres egen bookmaker. De har nu valgt navnet Sun Bet.

Læs mere (betalingsside)

24/4 Titan Bet tilbyder "Verdens Bedste Job"

Titan Bet søger en ny medarbejder, der bliver fløjet til Brasilien, indlogeret på hotel og fragtet rundt til de forskellige VM-kampe. Og oveni smider Titan Bet da også lige 4000 pund i lønningsposen for at skrive blogs og tweete om oplevelserne under kampene.

Læs mere

24/4 Brasilien opfordret til at droppe gambling-forbud

Den brasilianske stat går glip af store milliard-indtægter ved at opretholde deres forbud mod gambling. Kongressen blev derfor anbefalet at lave en ny spillelovgivning.

Læs mere (betalingsside)

24/4 Pres på for regulering af FOBTs

Det skotske parti SNP er det seneste parti til at advokere for en "fornuftig regulering" af bettingterminalerne med fixed odds i Storbritannien.

Læs mere

24/4 PokerStars i samarbejde med californisk stamme

Giganten gør klar til at internet-poker bliver lovligt i den amerikanske delstat Californien.

Læs mere (betalingsside)

25/4 Svenska Spel indgår aftale med Sportradar

Live-oddsleverandør Sportradar har etableret sig stærkt på det nordiske marked med aftaler med Norsk Tipping og det finske statslotteri Veikkaus. Og nu har Svenska Spel også valgt at Sportradar skal står for deres live-odds.

Læs mere

25/4 Nedturen forsætter for Zynga

Social spiludbyderen Zynga har været igennem nogle hårde år med faldende aktiekursen. Første kvartal af 2014 viste et underskud på 61 millioner dollars, og forventer et tab på 70 millioner dollars i andet kvartal.

Læs mere

26/4 William Hill-overskud faldet med 14%

Fodboldresultaterne gik ikke lige William Hills vej i 1.kvartal af 2014, og der er udsigt til større nedskæringer, når der næste år indføres en 25% beskatning på FOTBs-maskinerne. William Hill forventer at lukke 109 betting shops og fyre 420 ansatte.

Læs mere

26/4 Betsson* øger overskuddet

Svenske Betsson* øgede deres overskud med 7% i første kvartal af 2014 og rundede dermed en indtægt på 686 millioner sv.kr i årets første tre måneder. Hele 79% af deres overskud kommer fra de nordiske lande.

Læs mere