Hvad skete der i bettingbranchen i uge 16? Unibet* på kant med Sverige, Facebook-likes til Paddy Power, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

14/4 Kina slår ned på ulovlig online-gambling

Det kinesiske politi har startet en storstille kampagne for at bekæmpe ulovlig online-gambling. Det sker i kølvandet på en stor retssag mod et spillesyndikat.

Læs mere (betalingsside)

15/4 Paddy Power fører på de sociale medier

I kampen om at få flest Facebook-likes slår irske Paddy Power alle konkurrenterne. Der er blevet samlet ialt over 1,1 million likes på Paddy Powers Facebook-side, mens William Hill and PokerStars er lige i hælene.

Læs mere

15/4 Sverige: Stor stigning i udlandske spilreklamer

Svenska Spel har ganske vist monopol i Sverige, men udlandske spiludbydere har fordoblet deres reklamebudget i Sverige indenfor de seneste to år.

Læs mere

15/4 Betfred vil tiltrække australske mobil-bettere

Betfred udvider nu deres australske afdeling og satser på mobil-markedet op til VM-slutrunden i Brasilien.

Læs mere

15/4 Markant stigning i fransk sportsbetting

Det franske sportsbetting-marked oplevede i første kvartal en stigning på 25%. Men omsætningen for både poker og hestevæddeløb er faldende.

Læs mere 

15/4 Sverige vil bremse Unibets marathon-sponsorat

Den svenske Lotteri-inspektionen er gået ind i Unibets sponsorering af Stockholm Marathon, da det kan være i strid med den svenske monopol-lovgivning.

Læs mere (betalingsside)

16/4... og truer nu med bøde

Lotteri-inspektionen er kommet frem til, at Unibet* kan blive straffet med en bøde på 2 millioner svenske kroner, hvis de vælger at gennemføre deres sponsor-aftale med Stockholm Marathon.

Læs mere

16/4 Omfattende matchfixing-sag i Østrig

Der er nu rejst tiltale mod en række spillere i den østrigske matchfixing-sag, der startede sidste år, da den tidligere Groedig-spiller Dominique Taboga hævdede, at han var blevet afpresset til at deltage i matchfixing.

Læs mere

16/4 Brasilien vil lukke adgang til gambling-sider

Et nyt brasiliansk lovforslag vil give domstolene ret til spærre for adgangen til spillesider.

Læs mere

17/4 Premier League-klubberne vil miste reklamekroner

Med indførelsen af den engelske Gambling Bill vil bookmakere uden licens ikke længere have mulighed for at indgå sponsoraftaler med de engelske klubber.

Læs mere

17/4 Betting på skoleskemaet

Det menes, at over 100.000 irske bettere har et spilleproblem, og specielt unge under 25år er i risikogruppen. Derfor anbefaler Aislinn Adolescent Addiction Treatment Centre, at der ved de irske ungdomsuddannelser bliver undervist i farene ved betting.

Læs mere

17/4 Fremgang for engelske hestevæddeløb

Jockey Club, der styrer 15 hestevæddeløbsbaner i England, kan noterer en fremgang i overskuddet på 11% i forhold til sidste år. Den succes er kommet ved bl.a at afvikle koncerter med navne som Kaiser Chiefs, Tom Jones og The Beach Boys i forbindelse med løbene.

Læs mere

18/4 Nye afsløringer om FIFA-svindel

Meget tyder på der blev betalt penge under bordet til topfolk i FIFA for at få VM-slutrunderne til Rusland og Qatar. Den engelske avis The Telegraph har afsløret, at der i 2011 blev overført 2 millioner pund til Ricardo Teixeiras 10årige datter. Pengene kom fra Sandro Rosell, der tidligere måtte forlade præsidentposten hos Barcelona grundet svindel med Neymar-handlen.

Læs mere

20/4 Brand mørklægger Gibraltar-bookmakere

En større brand på el-stationen på Gibraltar betød, at bookmakere som William Hill, Betfred og Ladbrokes gik i sort. Hos William Hill gik der 2½ time før kunderne igen kunne gøre deres indskud, mens Betfred var over 6 timer om at få siden op at køre igen.

Læs mere