Kampagnehistorie: Hvis du opretter dig som ny kunde hos LeoVegas* kan du lige nu få odds 25 på, at Manchester City slår Manchester United i lørdagens opgør på Etihad. Spil for op til 10 kroner på Manchester City-sejr og få indsatsen igen 25 gange - helt uden omsætningskrav.

Kun en enkelt sejr mangler Pep Guardiolas Manchester City for at kunne kalde sig Premier League-mestre 2017/2018. Skæbnen har maget sig således, at det kan blive mod lokalrivalerne fra Manchester United, mesterskabet kommer i hus, og selvom de lyseblå næppe mangler motivation til at gå efter de tre point i lørdagens kamp, tilføjer det sandsynligvis lidt ekstra tænding.

Omvendt vil Mourinho og Manchester United formentlig gøre, hvad de kan, for at forhindre, at det bliver lige præcis imod dem, at Manchester City kåres som mestre. Efter City's sløje indsats på Anfield onsdag aften er det spørgsmålet, om Guardiolas tropper vil komme blæsende for at bevise, at der var tale om en enlig svale, eller om den spanske træner vælger at rotere holdet, så de stærkeste 11 er klar til returopgøret i Champions League tirsdag.

Lige nu ligger det gennemsnitlige markedsodds på Manchester City-sejr omkring 1,95 men nye kunder hos LeoVegas* kan altså få hele odds 25 på hjemmesejren for et indskud på op til 10 kroner.

  

LeoVegas*: Få odds 25 på City-sejr i Manchester-derbyet:

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas*

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Manchester City slår Manchester United i PL-kampen lørdag d. 7/4 kl. 18:30.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds 25 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Manchester City over Manchester United) på din kupon.
  • Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Regler og vilkår gælder.

Denne kampagne er gyldig frem til den 7. april klokken 18:30. For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link i denne artikel, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i øvrige velkomsttilbud fra LeoVegas*. Bemærk endvidere, at indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill ikke kvalificerer til dette tilbud.

Bemærk, at det ordinære odds på Manchester City-sejr kan variere, men det boostede odds hos LeoVegas* forbliver 25.