Efter BetXpert har påpeget alvorlige fejl i regnskabet for den Bet25-ejede spilleside "VBF - Verdens Bedste Fiduser" vil siden nu ændre regnskabspraksis. På Facebook-siden skriver de dog, at der i regnskabet kun har været tale om "enkelte fejl."

Mandag eftermiddag lagde Facebook-siden "VBF - Verdens Bedste Fiduser" et opslag op med et nyt tiltag, der hedder "ugeregnskab." Som følge af BetXperts historie om rod med spillesidens regnskab vil de nu opgøre spilleregnskabet på en ny måde.

De skriver, at der kun har været tale om enkelte fejl:

"Grunden til denne ændring er, at der har indsneget sig enkelte fejl i sammentællingen af de samlede procenter her på Verdens Bedste Fiduser, hvilket vi naturligvis gerne vil beklage, for det er ikke sådan, du/I skal opleve Verdens Bedste Fiduser,".

I BetXperts opgørelse af spilllesidens regnskab er der dog ikke kun tale om enkelte fejl. Her viser det sig, at der i 16 af 20 forskellige spilkategorier er lavet regnskabsfejl til fordel for VBF. 

Yderligere skriver de på siden, at de først er blevet gjort opmærksom på fejlen nu.

"Det har på ingen måde været bevidste fejl – vi opdagede dem først ved en gennemgang fremsendt af BetXpert – og der er heldigvis heller ikke tale om et gennemgående billede. Forkert indtastning giver dog naturligvis et forkert billede, og det ønsker vi ikke skal ske."

Vi er dog bekendt med, at Alan Larsen - tidligere bruger på siden - skrev og påpegede fejl i regnskabet 19. august 2014.

"Fejlene er beklagelige"

Vi har derfor endnu engang henvendt os til Ecosys - selskabet bag VBF. Vi har blandt andet spurgt, hvordan de kan skrive, at der kun er tale om enkelte fejl, når fejlene går igen måned efter måned i næsten alle spilkategorier?

Vi har også spurgt, om de ikke bør lægge de reviderede tal op på siden, så brugerne kan se hvilke måneder og spilkategorier, der er blevet begået fejl i?

Og endeligt, hvorfor de skriver, at de først er blevet gjort opmærksom på det nu, når de allerede for et år siden blev gjort opmærksom på det?

Hertil lyder svaret fra Brian Trabjerg Kristensen, Content Manager hos Ecosys:

"Tallene blev gennemgået, da vi blev kontaktet af Alan Larsen d. 19. august. Her blev der dog ikke fundet nogen fejl.

Vi opdagede netop først fejlene i de seneste opgørelser, da vi blev kontaktet af BetXpert, og disse har vores freelancer blankt måtte erkende, at han utilsigtet er kommet til at lave. Der har indsneget sig enkelte fejl, og det får naturligvis indflydelse på regnskabet.

Fejlene er beklagelige, og det er selvfølgelig ikke okay, at der forekommer fejl, men vi har nu taget konsekvensen ved at have mere fokus på sitet, lægge regnskaber op i hver uge og give vores VBF-mand færre arbejdsopgaver, så han ikke begår brølere igen, fordi han har for meget om ørerne."