Det er torsdag, og det betyder, at det er blevet tid til en gennemgang af, hvad der er sket på BetXpert i den forgangne uge. Hvad har optaget brugerne, og hvad har de diskuteret? Læs bl.a. om FCK's imponerende styrke og brugere, der allerede oplever limits hos bwin*

Ingen torsdag uden ”Ugen på BetXpert”. Vores brugere har været særdeles flittige ved tasterne i den forgangne uge, og der er meget, vi skal igennem, så vi springer direkte ud i det.

FC København er ustoppelige i den danske superliga. Efter 19 kampe i denne sæson er københavnerne stadig ubesejret, og med et forspring på ni point ned til Brøndby på andenpladsen er mesterskabskursen sat.

Tirsdag var det Viborg, der kom en tur i 'Løvernes' maskine. På trods af et FC København-hold uden fire af dets bedste spillere - Erik Johansson, Thomas Delaney, Federico Santander og Andreas Cornelius - måtte Viborg give fortabt og notere sig et stort 0-4-nederlag.

FCK-sejren afstedkom et par interessante meningsudvekslinger i vores forum.

For er FCK's dominans så stor i Superligaen, og er de så meget bedre end de andre hold, at man kan kan finde værdi på dem i en kamp, hvor de mangler flere af deres mest bærende spillere og ikke giver mere end odds 1,30 (som var åbningsoddset)?

Nej, siger flere brugere, mens én bestemt bruger siger ja. Læs hele den interessante diskussion her.   

Overfører personlige limits

Tirsdag fik Danmark en ny bookmaker. bwin* er tilbage på den danske spillescene med brask og bram, som de sagde i et interview med BetXpert.

En opfattelse flere af vores brugere ikke deler bedømt ud fra kommentarerne i forum.

Særligt går kritikken på, at bwin* har overført personlige limits hos de kunder, som de har overtaget fra Sportingbet og Scandic Bookmakers i forbindelse med lanceringen.    

En bruger melder således om, at han ikke kan sætte mere end 200 kroner på en Superliga-kamp, mens en anden bruger skriver, at han kun kan sætte spil for én krone.

Men er det rimeligt, at bwin* måske har overført personlige limits på denne måde, eller burde man som kunde være nulstillet, når man bliver flyttet over til en ny bookmaker?  

Det spørgsmål splitter brugerne. Læs om det her.

Apropos limits har Jens Juul - til stor glæde for mange af vores brugere - skrevet en spændende artikel i den forløbne uge om, hvordan man undgår limits hos bookmakerne. Læs og bliv klogere på dette fænomen her.  

Money management og årsevalueringer

Eksperttipperen Estadisticas var ude på noget af et langskudsodds til tirsdagens kvartfinalekamp mellem Liverpool og Leeds i den engelske ligacup. Under 0,5 mål i kampen til odds 30,00, lød anbefalingen på, og en massiv betvalue på 180 %. 

Med andre ord et kæmpe valuebet, men stadigvæk med en meget snæver chance for at gå hjem. Så hvor meget af ens bankroll skal man smide efter sådan et højodds-væddemål, hvor værdien nok er stor, men chancen for gevinst er minimal?

Det diskuterede vores brugere i denne tråd.  

Til sidst har vi taget hul på årets sidste måned. Det betyder, at det er tid til at gøre status over året på mange områder - herunder bettingfronten.

Det har flere af vores brugere gjort i denne tråd, hvor brugerne åbent og ærligt fortæller om deres succeser og fiaskoer i årets løb. Spændende og interessant læsning!