Bookmakeren bwin* er endelig klar til dansk comeback. Det betyder bl.a. en høj tilbagebetaling på udvalgte store kampe, 200 markeder pr. kamp på store ligaer og 1.000 kroner i bonus til nye kunder, lover den danske chef i et interview med BetXpert

Tirsdag 29. november kl. 10 går spilleselskabet bwin* officielt i luften i Danmark.

Det bliver med brask og bram, lover bookmakeren i dette interview med BetXpert. Spillerne kan således se frem til et gennemtestet system, ny forbedret app, en høj tilbagebetaling på udvalgte store kampe og 1.000 kroner i bonus til nye kunder.

"Som bruger ved bwin* vil man kunne forvente et rigtig bredt og dybt produkt. For sportsbetting kommer det sig til udtryk ved, at vi ligger i toppen med tilbagebetalingsprocenten på udvalgte store kampe," forklarer Christian Brink Nyberg, bwins skandinaviske manager, til BetXpert. Dvs. mellem 96,5-97,5 procent 8-12 timer før kickoff.

"Derudover vil vi have i omegnen af 200 markeder per kamp i England, Spanien, Italien og Tyskland." 

Med bwins indtog lukker ScandicBookmakers og Sportingbet samtidig ned i Danmark, hvilket betyder, at alle kunder fra de to bookmakere bliver automatisk migreret til bwin*. Det er altså kun dem, som endnu ikke har konto ved hverken Scandic eller Sportingbet, som kan oprette ny konto ved bwin*.

Fra morgenstunden tirsdag d. 29. november kan du naturligvis finde en omfattende anmeldelse af bwin her på BetXpert.

1.000 kroner i bonus

BetXpert kan allerede nu løfte sløret for størrelsen af bwins velkomstbonus til helt nye kunder.

"bwin* tilbyder 100% bonus op til 1.000 danske kroner til alle nye kunder," siger Christian Brink Nyberg og oplyser, at omsætningskravet bliver 6 gange til min odds 1,70.

Få 1.000 kroner i velkomstbonus hos bwin*

Ny forbedret bwin-app

"Man vil som bruger derudover kunne forvente et gennemtestet produkt, hvor der hele tiden vil blive arbejdet på at optimere brugeroplevelsen. Senest har vores nye bwin* app været igennem en større udvikling for at gøre den mere brugervenlig, og oplevelsen endnu bedre. Appen vil være tilgængelig fra 29. november til Android i Google Play." (Dog kan der gå lidt længere tid, før den er klar til Apples IOS. Men forhåbningen er, at den er klar inden weekenden).

Hvordan vil man ellers kunne mærke forskellen som kunde i forhold til Sporting og Scandic?

"Bredere og større udvald på de store kampe og mere personale i vores kundeservice," siger Christian Brink Nyberg og forklarer, at det danske hold bag Scandic og Sportingbet flytter med til bwin*, hvorfor man kan forvente samme store fokus på ekisterende kunder. 

Læs BetXperts anmeldelse af bwin tirsdag.

Flere kampagner klar

Man kan også se frem til masser af kampagner til både nye som eksisterende kunder.

"Til alle eksisterende kunder, som kommer fra Sportingbet og Scandic, vil der være et udvalg af tilbud, som kører fra 29. - 30. november," siger han og løfter sløret for den første.

"Vores første kampagne vil have fokus på en kamp fra den danske Superliga. Den er tilgængelig fra tirsdag 29. november, så det er bare med at tjekke bwin*.dk, når vi åbner."

Med lanceringen af den nye app kommer der desuden en kampagne målrettet spil på mobilen.

"Holdet bag bwin*.dk glæder sig til at komme i gang samt til at vise vores produkt frem for jer på både hjemmeside, mobilside og app," afslutter den skandinaviske manager.

Få 1.000 kroner i velkomstbonus hos bwin*