Verdens bedste fodboldliga bliver i de kommende tre år en fast bestanddel af tilbuddet fra TV 2 SPORT A/S. Selskabet har indgået en aftale, der giver mulighed for at præsentere den hidtil mest omfattende dækning af Premier League i Danmark.

Fremover vil man kunne se samtlige af sæsonens 380 Premier League-kampe og et overflødighedshorn af nyheds-, magasin og debatprogrammer samt klassiske opgør på de to nye kanaler: TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE HD. Her vil seerne kunne følge Premier League 24 timer i døgnet 365 dage om året.

”Det er et kæmpe scoop for vores seere, at vi har fået aftalen om Premier League i hus. Premier League er i særklasse den stærkeste liga i verden. Det bliver en fornøjelse både at kunne vise liveaction med spillere som Rooney, Agger, Gerrard, Drogba og Bendtner og så samtidig give et eksklusivt kig bag kulisserne i den løbende magasin- og nyhedsdækning”, udtaler Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør, TV 2 SPORT A/S.

TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE HD sender direkte hver eneste gang, der spilles i Premier League. Når der er mere end en kamp samtidig, sender kanalerne den mest attraktive direkte og de øvrige forskudt. Alle direkte kampe kommenteres på dansk.

Udover de to nye Premier League-kanaler betyder den nye aftale også, at Premier League bliver massivt eksponeret på TV 2 SPORT og tv2sport.dk. Højdepunkter fra samtlige kampe, daglige nyheder og magasinprogrammer bliver en del af sendefladen på TV 2 SPORT, og der er livestreaming på tv2sport.dk.

Kanalerne går i luften fredag den 13. august. Foreløbig ligger det fast, at Viasat distribuerer de to nye kanaler til deres parabol og bredbåndskunder. For Viasat parabolkunder så skal man have Viasat HD og HD boks fra Viasat for at få adgang til den nye Premier League HD kanal. TV 2 SPORT A/S forhandler med yderligere distributører og forventer at have flere distributionsaftaler på plads snarest.

Kilde: TV2 Sport presse / digitalt.tv

DIGITALT.TV kommentar. Tidligere har SBS (med TV-kanalerne Kanal 5 og 6'eren) ellers meldt ud at man havde købt det hele, men tilsyneladende altså ikke den 24 timers Premier League kanal som Premier League udbyder.