Efter et par fænomenale Champions League-dage (flot fodboldspil og stor succes for BetXperts tip) er vi nået til Skærtorsdag, og det betyder et væld af spilobjekter.

Vi har UEFA Cup-kvartfinaler, US Masters i golf, SAS Liga-runde, finalekamp i dansk ishockey, dansk seriebold samt færøsk pokalkamp.

Hvadbehager? Ikke så lidt endda...

Læs mere om de mange torsdags-tip længere nede.

Champions League: Stjernerne funklede

Når man når frem til kvartfinalerne i verdens stærkeste klubturnering, er verdensklassefodbold vel ikke for meget at forlange. Det er bare langt fra altid man får det; ofte spolerer forsigtighed løjerne...

Men vi fik så sandelig hvad vi ønskede denne gang: Masser af spænding og høj klasse (og ja, også nogle eklatante forsvarsfejl...).

Tirsdag var Manchester United og Porto involveret i en omgang højklasse-indianerbold. Frem og tilbage gik det, med fuld fart over Old Trafford-steppen - og det endte 2-2, efter et gevaldigt forsvarsdrop i begge ender, men også efter nogle flotte mål.

Ligeledes tirsdag spillede Villarreal og Arsenal 1-1. Nok rundens kedeligste kamp - men den indeholdt altså også et sublimt saksesparks-mål af Adebayor.

Onsdag gjaldt det det spansk-tyske brag mellem Barcelona og Bayern, og her fik tyskerne enden på komedie mod Messi og co. der vandt 4-0.

Og i den anden kamp vandt Chelsea 3-1 på Anfield Road over Liverpool der ellers kom fremragende fra start på et mål af Torres, men blev kværnet i stykker af Chelsea (hvor især forsvareren Ivanovic trådte i karakter med to knaldgode hovedstødsmål). En kamp i uhyggeligt højt tempo.

BetXperts CL-succes

Her på BetXpert leverede vi analyser af og tip til alle fire CL-kampe. Fem tip blev det til, og alle gik hjem. Især Nicolaj Stage brillierede med sine forslag.

Vi havde krydset i Villarreal (odds 3,25), Porto-point i Manchester (2,35), mange mål i Barcelona (1,7) samt både udesejr (3,99) og mange mål (2,76) i Liverpool.

Hvilket til sammen gav en tilbagebetaling på 281%.

Torsdagens tip

Hvad SAS Liga-runden angår, har vi et tip til storkampen mellem Brøndby og AaB. Og vi har også vores SAS Liga-konkurrence, i samarbejde med Danbook. Læs mere her.

UEFA Cup-kvartfinalerne er kort fortalt to fransk-ukrainske opgør, samt to tyske hold i kamp mod henholdsvis en engelsk og en italiensk klub:

Shakhtar - Marseille
PSG - Dynamo Kiev
HSV - Manchester City
Werder - Udinese

(returkampe d. 16. april)

Vi har analyser af de to første kampe - de fransk-ukrainske dyster.

US Masters dækkes intensivt: Her har vi både en optaktsartikel og diverse tip, skrevet af vores golfeksperter Morten Kaspersen og Lasse Kristensen.

Endelig er der så alt det andet... Tjek oversigten over alle torsdagens analyser på forsiden eller her.