Med en landskampsfyldt weekend forude må vi et smut til de lavere rækker for at finde tip til tirsdagen...

 

Fra på fredag går det løs med kvalifikationskampene til EM-slutrunden næste år i Ukraine og Polen. Det efterlader stort set et helt kontinent uden kampe i de bedste rækker, men skal ikke afholde os her på BetXpert fra at byde ind med spil.

Vi tyr naturligvis bare til de sekundære rækker i stedet, og tirsdagen står derfor på tip fra de lavere engelske rækker foruden et tip fra den italienske Serie B. Vi holder os dog ikke blot til fodbold og kan således byde på et tennistip fra WTA Touren, et tip fra vores formstærke cykeleksperter i Katalonien Rundt og to tip fra det danske ishockey-slutspil.

Vores ekspert fra de lavere engelske rækker, Anders Jørgensen, har i skrivende stund tre tip ude til dagen - ét fra League One, hvor han skyder på at danske Casper Ankergren igen holder buret rent, og to tip fra Blue Square Premier League.

Jens Bøye byder ind med et tip fra den næstbedste italienske række, hvor han finder værdi i et målfattigt - men ikke målløst - opgør mellem Ascoli og Vicenza.

Cykelekspert Jacob Nordestgaard har udset sig en lille overraskelse i en duel mellem Alessandro Pettachi og José Rojas Gil fra 2. etape af Volta a Catalunya (Katalonien Rundt). Se tippet her (bemærk snartligt spilstop)

Fra kvalifikationen til WTA-turneringen i Miami har Rasmus M. Jensen fundet et tip på kampen mellem Kristina Barrois og Petra Martic, hvor han finder værdi i at tredje gang bliver lykkens gang for Barrois, der er 0-2 h2h mod Martic.

Vores ekspert på den danske ishockey, Mike Larsen, har udset sig to tip - herunder et odds 5,5 på (endnu en) udesejr i et af de to opgør - du kan findes Mike Larsens tip her.