Det kneb for Jacob Haugaard at holde løftet om cykel-medvind. Det kniber derimod ikke for BetXperts cykeleksperter der leverer stærk betting-medvind. Et godt varsel før de kommende forårs-klassikere...

Som et af de mere ambitiøse valgløfter danskerne har set, lovede Jacob Haugaard, i forbindelse med sin opstilling til Folketinget i 1994, mere medvind på cykelstierne. Om løftet nogensinde blev indfriet, skal vi lade være usagt; Haugaard valgte ikke at genopstille, måske fordi opgaven var for svær? 

Men her på BetXpert har vi taget udfordringen op og leveret, hvad vi selv synes, er et hæderligt forsøg på at skabe mere medvind - i hvert fald i betting-mæssig forstand.

Cykeleksperter med gang i hjulene

BetXpert's tohjulede mandskab, der består af Jacob Nordestgaard, Jesper Sørensen og Esben Billum, har skudt cykelsæsonen igang på fornem vis. Marts måned har indtil videre budt på Paris-Nice og Tirreno-Adriatico, og vores eksperter leverede i alt 18 tips til de to etapeløb.

Jesper Sørensen førte feltet an med 13 analyser og tips, hvoraf 10 gik hjem, én gav indskuddet retur og kun to missede. I alt blev det til et overskud på 8,30 units og en tilbagebetalingsprocent på flotte 163,8%

I sin tid på BetXpert, har Jesper leveret 41 cykeltips der har givet et overskud på 33,33 units og en tilbagebetaling på 181%.

Også Jacob Nordestgaard har vist gode betting-ben. Han har ramt tre ud af tre cykeltips i marts, hvilket har bragt ham op på 10 ramte tips i streg. Jacob har i alt leveret 18 cykeltips på BetXpert - med et overskud på 7,87 units og en tilbagebetaling på 144%.

Esben Billum leverede to tips til Paris-Nice, hvoraf det ene gik hjem. Efter 67 cykeltips siger hans statistik et overskud på 3,44 units og en tilbagebetaling på 105%.

Milano - San Remo: 19. marts

Den 19. marts byder på klassikeren Milano - San Remo, og er cykeleksperternes form et praj om hvad fremtiden bringer, er det måske en god idé at holde øje med BetXpert den kommende tid der også byder på diverse andre forårs-løb.