2018 var glimrende. Men med plads til forbedring – og det leverer vi i 2019, bl.a. med ugentlige optakter til de store fodboldligaer.

BetXperts ekspertpanel rundede 2018 af på glimrende vis med en december-tilbagebetaling på 108% (fint flugtende med snit-betvaluen på 108,5%) for 230 tip.

Fra damehåndbold til Dronningens Nytårstale

Som i november var det håndboldekspert Roman Empire der trak det tunge læs med et overskud på 13,3 enheder. Roman kørte med klatten med sine tip til dame-EM; hold også øje med hans spilforslag til det kommende herre-VM.

I den anden ende af tabellen trak Frankrigsekspert Jens Bøye (jep, den gamle redacteur) i den anden retning med et underskud på 5,33 enheder, men samlet havde panelet et overskud på 17,47. Ud over Roman Empire var det fx Degnovic (tyrkisk og italiensk fodbold) der udmærkede sig. Blandt de øvrige overskudseksperter var også Highroller der ramte odds 3 for ”Sydslesvig” i Dronningens Nytårstale.

Flot juledækning

Juledagene fortjener et særligt afsnit. I perioden 23.-31 december leverede vi 54 tip (mindst eet hver dag) og 12 info-analyser. I løbet af de samme ni dage i 2017 smed vi 41 tip og 16 info-analyser.

Pæne tal i 2018

Med december-resultatet landede vi på 108% for 2018 som sådan (også her fint flugtende med snit-betvaluen på 108,5%). Den bedste tilbagebetaling siden 2012 hvor vi scorede 110%, og med i alt 2.257 spilforslag det højeste tiptal siden 2015 (2.860).

Et flot år.

Fodbold: Kan gøre det bedre

Graver man lidt i tallene, ser det dog knapt så glamourøst ud alle steder. 

Her på BetXpert vil vi gerne dække både bredt og dybt  - vi vil have både store og små sportsgrene. Kan man spille på det, jamen så kan det også diskuteres og evt eksperttippes. Men fx fodbold er og bliver et vældigt vigtigt område, pga den store interesse, og fordi (hvilket selvfølgelig hænger sammen) bookmakernes indsatsgrænserne er højere.

Og hvordan gik det så for BetXperts fodboldeksperter i 2018? Bedre end i 2017 hvor vi fik et lille underskud (99%) - vi fik nemlig en tilbagebetaling på 103% for 1.037 tip. Men da snit-betvaluen sagde 105,3%, var der en grim kløft mellem vores chancevurderinger og virkeligheden.

Det kan vi gøre bedre i 2019.

Ugentlige optakter til de store fodboldligaer

Hvor vi i øvrigt har tænkt os at levere ugentlige optakter til runderne i de fem store ligaer samt Superligaen. Det går løs allerede i januar – så hold øje. 

Vi har optaktsskribenter klar til Premier League (hvor Thomas Schyths optakter allerede flød flittigt i efteråret), La Liga/Primera, Serie A samt Ligue 1. Bundesliga og Superligaen får vi forhåbentligt også snart på plads.

Primera-optakterne leveres af Andros/Anders Rosengren som vi i slut-december hyrede som ny Spaniensekspert.

Janus-ansigter og fin udsigt

Nu vi er i gang med det fremadvendte af de to Janus-ansigter, så byder januar bl.a. på Asian Cup (de asiatiske mesterskaber i fodbold), VM i herre-håndbold (optakt på vej) og Australian Open i tennis (optakt på vej). 

I de kommende måneder (tjek kalenderen) er der – blandt meget andet – slutspillet i Champions League og Europa League; EM-kvalifikationskampe, forårscykelløb (inkl VM i Cykelcross), Super Bowl, MMA, boksning etc. etc. 2019 er et år uden VM eller EM i fodbold, men der er masser af andet at spille på og gå op i.

Vi glæder os til at levere tip og debat-inspiration – og vi glæder os til få læsernes respons. Dér ligger nemlig BetXperts sjæl og styrke: Samspillet mellem eksperterne og brugerne. Vi kan alle blive klogere; lad os fortsætte med at hjælpe hinanden med det. 2019 – kom an!