BetXperts store sportskalender er blevet opdateret med de store sports- og bettingbegivenheder i 2019. Her kan du få overblikket over alt lige fra VM i bandy til det danske fodboldlandsholds kampe i løbet af 2019. Få også overblikket over de største begivenheder, såsom Super Bowl, Tour de France og Champions League-finalerne i diverse sportsgrene.

Det kan være svært at holde overblikket over de mange sportsgrene, der ruller afsted ude i verdenen. Derfor har BetXpert opdateret den årligt tilbagevendende sportskalender for 2019, så den nu indeholder lige knap 200 sportsbegivenheder for kalenderåret 2019.

Du kan finde vores overblik over sportsbegivenhederne i 2019 ved at klikke på linket eller gå ind via menuen. Det sker i menupunktet "Værktøjer" og dernæst under punktet "Overblik". Der kommer den til at opholde sig i hele 2019.

Kalenderen vil løbende blive opdateret med sportsbegivenheder, såfremt vi skulle have misset nogle i første omgang, ligesom der også jævnligt vil blive linket til BetXperts egne optakter af disse begivenheder.

Tøv endelig ikke med at sende en mail eller benytte kommentarfeltet herunder, hvis vi har glemt en sports- eller bettingbegivenhed. På den måde kan vi hurtigt få den ind i kalenderen.

Ingen store mesterskaber - men masser af sport

Der er ingen store VM-slutrunder i fodbold eller vinter-OL, men det betyder ikke, at 2019 er et fattigt sportsår. Tværtimod. 

Som altid er der de store tennisturneringer, såsom Australian Open og Wimbledon. Førstnævnte er én af de første store begivenheder i starten af året, når turneringen starter den 14. januar og løber de næste 13 dage frem. Men allerede før der er der jo også VM i håndbold, der afholdes i Danmark og Tyskland. Og så må man ikke glemme VM i bandy i slutningen af januar, ligesom der i løbet af måneden også er de nationale mesterskaber i college football.

Herefter fortsætter det i sit eget tempo. I starten af februar er der både Super Bowl LIII og cykelcross-VM i Bogense, ligesom CS:GO-majoren afholdes i Polen. Det er tre store begivenheder, der - efter planen - alt sammen bliver dækket på BetXpert, enten i form af optakter eller tips.

Og sådan fortsætter det ellers derudaf. 2019 bliver en vigtigt år for rigtig mange atleter, fordi det i løbet af året bliver muligt at kvalificere sig til OL 2020. For seererne - og bettors - er det således en god mulighed for at lure atleternes niveau ud før OL-året, hvor mange atleter kan vælge at holde hemmelighederne tæt på kroppen før Legene i Tokyo. Derfor er sportskalenderen for eksempel også fyldt med en masse datoer for blandt andet Diamond League, VM i svømning og VM i banecykling. 

Men der er meget mere: dart, golf, badminton, beachvolley, strandfodbold, futsal - you name it. Tag selv et kig i vores oversigt over sportsåret 2019.