Siden playoffs gik i gang for en lille måned siden har NBA-ekspert Christer Godt Jørgensen været i sit es. Seminarie-drengen fra Christiansfeld elsker disse kampe, hvor der virkelig står noget på spil, og hvor de bedste af de bedste strides om pladsen under kurven.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.

Heldigvis for BetXperts brugere har Christer ikke bare en kærlighed til NBA og playoff - han har også næse for at ramme rigtigt med sine tip. Og lige nu er han i topform. Tilbagebetalingen siger 111% for de indtil videre cirka 30 playoff-tip, og 10 af de seneste 12 er gået hjem!

Til nattens kampe har Christer to fiduser. Der er værdi i et spil på favoritsejr til sidste sæsons NBA-vindere fra Detroit Pistons på udebane mod Indiana Pacers, en sejr, der i givet fald vil lukke dén semifinale-serie og sende Pistons i finalen i Eastern Conference. Og vindes den, resterer "kun" den store NBA-finale mod det bedste hold fra vest...

Det andet tip er også en favoritsejr, ifølge Christer. Men hér er han meget uenig med bookmakeren, hvilket giver et stort over-odds. Det drejer sig om et topscorer-spil i Western Conference-semifinalekampen mellem Seattle Supersonics og San Antonio Spurs, hvor Christer forventer, at texanske Tim Duncan vil trække sig ud som bedste målscorer foran blandt andre Seattles Ray Allen.

Der er spilstop henholdsvis kl. 02 og kl. 04:35

Læs Christers analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/nba/