BetXpert har oprustet på fodboldfronten ved at tilknytte den dygtige eksperttipper Morten Grubbe...

Se hans ekspertside her

 

Morten er 25 år, bor i København og har en bachelor-grad i idræt. Han spiller også selv fodbold, for Helsinge (pt Serie 1). Han kommer til BetXpert fra en eksperttilværelse hos SpilXperten hvor hans tilbagebetaling sagde 117% efter 169 tips. Hos BetXpert skal Morten komme med tips fra forskellige lande og fodboldrækker. 

Jeg kommer fra Tisvildeleje i Nordsjælland, hvor barndommen gik med at leve på den lokale fodboldbane (ja, jeg fik endda overtalt mine forældre til at slå telt op på fodboldbanen et par gange, så jeg ikke behøvede at løbe de 500 meter hjem for at sove).

 

Fra hobby til eksperttjans

"De seneste fem år har jeg i stigende grad interesseret mig for odds og spilanalyser, og betting startede som en hobby sammen med nogle nære venner, hvor vi hjalp hinanden med at blive bedre til at lave den rigtige research til de kampe, vi fandt interessante. Al begyndelse er svær, og denne var ingen undtagelse - men efter nogle år med øvelse og insisterende arbejde med området, lærte jeg så småt at bruge min research rigtigt, mens jeg langsomt fandt ”min egen måde at spille på”, hvilket afspejlede sig i bedre resultater. Især de seneste 2 år har virkelig været succesfulde for mig, hvilket har givet mig en lyst til at publicere mine spilanalyser," fortæller Morten.

 

Spillestil
"Mange vil nok betegne min spillestil som temmelig flyvsk, da jeg ikke retter mit fokus på specifikke ligaer eller hold. Jeg gennemgår altid hele dagens kampprogram og skitserer kortfattet væsentlige faktorer i form af fravær, formkurve, indbyrdes resultater, specielle forhold (trænerskift, holdenes vægtning af den pågældende kamp, osv.). Som følge deraf udvælger jeg en eller flere kampe, jeg finder spændende, og laver en chancevurdering. Hvis chancevurderingen varierer fra bookmakernes, er der værdi i mine øjne, og jeg publicerer spillet."

 

Tottenham-fan der spiller med hovedet, ikke hjertet

Morten er fan af Tottenham Hotspur (det er ikke derfor han blevet hyret, forsikrer den gamle Redacteur). Men:

"Til tider laver jeg også analyser til deres kampe. Jeg har dog en ideologi om, at jeg spiller med hovedet frem for hjertet, og man vil aldrig se mig lave en analyse, der bygger på mit eget håb om kampens udfald – jeg gør så meget som muligt ud af at inddrage alle væsentlige faktorer omkring pågældende kampe og forholde mig objektivt dertil."