BetXpert begiver sig ud på nye jagtmarker: Vi har hyret en ekspert udi college football. Velkommen til Søren Larsen...

 
Se hans ekspertside her

Under navnet ItaliensLarsen (bruger siden 2011, brugertipper siden juli i år) har Søren leveret 25 brugertips til college football – med en tilbagebetaling på 137% - og har altså overbevist os om at han fortjener en plads i vores ekspertpanel. 

Jeg har altid følt at NFL mangler passion...

College, ikke NFL
Det er vigtigt at lægge mærke til at 19-årige Søren fra Middelfart ikke går op i NFL, men i ungdomsudgaven: college football:

"Jeg har altid følt at NFL mangler passion, og det er netop passionen samt stemningen omkring det, som gør at jeg altid har foretrukket college football. Mit yndlingshold er Houston Cougars som ikke just er et af de mest kendte, men de har altid haft de store college quarterbacks som Andre Ware, David Klinger, Kevin Kolb og Case Keenum, bare for at nævne nogle af dem."

Spillestil
Om sin tilgang til betting siger Søren: 

"Jeg vil sige at min betting-tilgang er rimelig blandet. Der er umiddelbart intet gennemgående tema i mit udvalg af spil. Jeg går udelukkende efter værdien. Jeg kan sagtens finde på at spille på en underhund ML hvis værdien er der. Ligeledes kan jeg også vælge at spille på den mere sikre variant hvor underhunden starter med +handicap såfremt værdiforskellen ikke er alt for stor mellem ML og handicap."

ItaliensLarsen?
Hvad har college football med Italien at gøre, hr Larsen?

"Det er bare et brugernavn, som jeg for mange år siden lavede på et forum, fordi jeg lige havde været i Italien for at besøge noget fjernt familie. Jeg var ikke så gammel på det tidspunkt. Jeg ville egentlig ikke have heddet det på BetXpert, men jeg havde åbenbart lavet en bruger derinde for mange år siden, og så blev jeg lidt tvunget til at køre med det."