Tirsdag offentliggjorde Bet25 deres årsregnskab, og det viste røde tal. Underskuddet var på 21 millioner kroner, men TDC, der ejer 38 procent i spiludbyderen, mener, at Bet25 stadig er et godt match for dem. 

For tredje år i træk præsenterede Bet25 et regnskab med underskud. For 2016 blev underskuddet på 21,5 millioner kroner, hvilket var lige over tre gange så stort som i 2015. 

Underskuddet skyldtes blandt andet udviklingsomkostninger og var forventet, skrev ledelsen i Bet25 i årsrapporten.

Den største ejer af Ecosys A/S, der ejer Bet25, er TDC. Deres aktiepost er på 38 procent, oplyser de i deres årsregnskab for 2016. Tidligere har den været på 51 procent. 

"Vi har en stor base af tv-kunder, der lægger vægt på sportsinhold og den spænding, der følger med, når man ser live sport. Det ser vi dels hos vores kunder med traditionelt tv, men også hos vores mange kunder der følger sportsudsendelserne på tablet eller smartphone via vores app. En del af disse kunder spiller også på deres devices under kampene, så vi ser et godt match her. Det er det, der ligger bag vores engagement i selskabet," skriver koncerndirektør i TDC Jens Aaløse i en mail til BetXpert. 

Han ønsker ikke at stille op til et interview og ønsker heller ikke at svare på yderligere spørgsmål. 

BetXpert ville blandt andet gerne have spurgt Jens Aaløse om, hvor lang tidshorisont TDC har med investeringen i Bet25 og hvorfor TDCs ejerandel er reduceret fra 51 procent til 38.

I årsrapporten skriver Bet25, at de har modtaget en støtteerklæring fra deres aktionærer om tilførsel af kapital og lån til at holde driften af spiludbyderen kørende til mindst 31. december 2017. BetXpert ville også have spurgt koncerndirektør i TDC Jens Aaløse til støtteerklæringen. Hvor meget støtter TDC med, og hvorfor fortsætter de med at finansiere Bet25?

BetXpert har interviewet direktøren for Bet25, Holger Kristiansen. Han forventer, at Bet25 giver overskud i 2018. Interviewet kan du læse mere om her.