Kampene i Superligaen kommer tæt i øjeblikket, og det stiller store krav til spillerne. Det sker på et tidspunkt, hvor der både i top og bund er meget på spil.

Tre runder er nu spillet siden Corona-pausen, og der begynder at tegne sig visse mønstre i Superligaen, der nu er tredelt. FC Midtjylland har efter deres fadæse mod Horsens vist, at de i højeste grad har mesterskabspotentiale, mens Silkeborg efterhånden snart også matematisk er rykket ud af ligaen.

Nu begynder kampene så også at komme ekstremt tæt med midtugerunde fra tirsdag til torsdag. Den foregående runde sluttede først mandag aften, mens den næste starter allerede lørdag, så nu viser det sig efterhånden, hvilke spillere og hold der fysisk kom bedst gennem Corona-pausen.

AC Horsens - Esbjerg

Runden åbnes i nedrykningsgruppe 1, hvor Esbjerg vejrer morgenluft. Skiftet fra Lars Olsen til Troels Bech på trænerposten blev en umiddelbar succes, da vestjyderne slog Randers FC med 4-2. Da Hobro samtidig måtte nøjes med 1-1 mod Horsens, begrænsede Esbjerg afstanden op til nordjyderne.

Blot tre point efter er Esbjerg nu, og det er bestemt til at hente. Der venter dog en svær opgave i Horsens mod et Bo Henriksen-hold, som har hentet ti point i de seneste fire Superliga-kampe, og som efterhånden har gode chancer for at tage sejren i gruppen.

De to hold spiller ofte tætte kampe, hvilket 1-1 i begge de hidtidige opgør i denne sæson vidner om. Begge hold har sådan set brug for point i deres bestræbelser på at overhale henholdsvis Randers og Hobro, så endnu et kryds kunne ligne en mindelig løsning. Bet365* er bedst med 3,30 på det udfald.

1X2 odds, AC Horsens - Esbjerg fB, Tir. 16. jun. 2020 kl. 18:00

AC Horsens

Uafgjort

Esbjerg fB

Randers FC - Hobro

De to øvrige hold i gruppe 1 skal også i kamp tirsdag, når der er lokalderby i Randers. De to hold har gennem årene flittigt byttet spillere, og det er ikke længe siden, Randers forsøgte at få Edgar Babayan tilbage fra Hobro.

Randers så alt andet end godt ud i Esbjerg, hvor især keeper Carlgren var en skygge af sig selv. Det er kun to uger siden, holdene senest mødtes i Randers, og dengang vandt Hobro med 1-0 på mål af netop Babayan.

Hobro har vist fin form på det seneste med point i de seneste fire kampe, og til denne kamp har man endda Emmanuel Sabbi tilbage fra karantæne. 

Hobro har 15 uafgjorte i denne sæson, og lidt som i Horsens - Esbjerg kan begge hold egentlig fint leve med ét point. Cashpoints 3,65 på dét udfald er i hvert fald ganske solidt.

1X2 odds, Randers FC - Hobro IK, Tir. 16. jun. 2020 kl. 20:00

Randers FC

Uafgjort

Hobro IK

AGF - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland så shaky ud mod FC Midtjylland for ti dage siden, men i weekenden mod FC København leverede de en ekstremt stærk indsats, og kampen burde være vundet. Spillet flød, var hurtigt og offensivt, og det havde københavnerne svært ved at dæmme op for.

Nu gæster FCN så AGF, der kommer fra en røvsyg 0-0’er i Brøndby. AGF var bedst i den kamp, men det siger ikke meget, for begge hold var dårlige i opgøret. I den kamp blev Amini, Munksgaard og Bundu sparet, men mon ikke de alle tre er tilbage her.

Sjællænderne er uden forrygende Kudus, hvilket er et stort tab, men mon ikke bare klubben hiver endnu et fantastisk talent op af hatten? FCN skal reelt vinde for at hale ind på AGF i bronze-kampen, mens AGF, som i Brøndby, kan stille sig forholdsvis tilfredse med en pointdeling.

Som med de tre foregående kampe synes jeg, krydset er interessant og finder værdi i de 3,70, NordicBet* tilbyder. 

1X2 odds, AGF - FC Nordsjælland, Ons. 17. jun. 2020 kl. 18:00

AGF

Uafgjort

FC Nordsjælland

FC København - AaB

Få Superliga-hold er så afhængige af en enkelt spiller, som AaB. Lucas Andersen var i karantæne senest mod FC Midtjylland, og det var til at se. Nordjyderne var totalt tandløse og tabte fortjent med 0-2. Til denne kamp er den stærke 10’er tilbage.

Det bliver dog ikke ligefrem nemt for AaB, der gæster FC København. Løverne har vist bedre spil efter Corona-pausen, men i Farum i søndags var de ikke gode. Her var FCK længe på hælene og var vel reelt heldige med at få det ene point med hjem.

Viktor Fischer er stadig ude for FCK, der også er uden Dame N’Doye. Løverne skal selvfølgelig være favoritter og skal vinde for stadig at have lidt spænding i mesterskabskampen, men odds 1,70 på hjemmesejr er ikke interessant. 

Over/Under odds, FC København - AaB, Ons. 17. jun. 2020 kl. 20:00 Linje: 2.5

Lyngby - Silkeborg

Silkeborg er vel reelt døde i Superligaen, men de spræller endnu. Det gjorde de i den grad mandag aften med 6-0 over OB. Det var en vanvittig kamp, hvor Silkeborg øgede deres samlede antal scoringer fra 31 til 37 i sæsonen. Og mere markant var det, at holdet for første gang i sæsonen holdt nullet!

Lyngby tabte første kamp i nedrykningsspillet med 0-1 hos SønderjyskE, og dermed er de kongeblå pludselig lidt i problemer. Netop SønderjyskE nærmer sig bagfra, kun to point skiller holdene, så alt er åbent, også med OB i spil, da de kun er et enkelt point foran Lyngby.

Lyngby skal altså bruge point her, mens Silkeborg ikke kan bruge andet end en sejr, hvis de skal holde liv i det spinkle håb. Det lugter derfor af en offensiv kamp, hvor det hold, der kommer bagud, skal jagte intenst, så at kigge på over 2,5 mål til odds 1,70 hos Danske Spil* er måske ikke så dumt.

Over/Under odds, Lyngby - Silkeborg IF, Tor. 18. jun. 2020 kl. 18:00 Linje: 2.5

Over

Under

OB - SønderjyskE

Av. 0-6 i Silkeborg må gøre ondt på selvforståelsen i Odense, endda lige efter en ganske fin 3-1-sejr over Esbjerg, hvor den fynske offensiv for en sjælden gangs skyld faktisk så ud til at fungere ganske fornuftigt.

Den lussing bringer i den grad OB ind i nedrykningskampen, for de er nu kun tre point foran SønderjyskE på tredjepladsen i gruppen. Trods det store nederlag har man dog stadig en langt bedre målscore end både Lyngby og SønderjyskE.

Efter en lussing som den i Silkeborg forventer jeg at se et OB-hold spille kynisk og defensivt i kampen mod sønderjyderne. Uafgjort kan være ganske fint for OB, for det betyder, at man stadig har tre point og en langt bedre målscore end Glen Riddersholms mandskab.

Det kan pege i retning af under 2,5 mål, hvor Unibet* lige nu er bedst med odds 1,92. Jeg afventer dog et eventuelt spil, til vi har set, om fadæsen i Silkeborg får konsekvenser på trænerposten. 

Over/Under odds, OB - SønderjyskE, Tor. 18. jun. 2020 kl. 18:00 Linje: 2.5

Over

Under

FC Midtjylland - Brøndby

FC Midtjylland var sløje i første kamp post-Corona, men siden har man vist fint format. Først en sejr i Farum, hvor man holdt ellers sprudlende FCN helt nede, og siden en sejr på 2-0 på cruise control i Aalborg. 

Nu gælder det Brøndby, der har fem point op til bronzepladsen i Superligaen. I min optik bør de blå-gule sælge de sidste ni kampe i denne sæson resultatmæssigt for i stedet at finde frem til, hvilke spillere der reelt kan være med på Brøndby-niveau fremadrettet. For ofte har vi se store udfald hos klubben fra Vestegnen.

Senest mod AGF var Brøndby elendige, men fik trods alt 0-0. Mod FCM slipper man ikke lige så nådigt fra sådan en indsats. Midtjyderne har en enorm defensiv styrke, og mod et offensivt tandløst Brøndby-hold bør man igen hente en sikker sejr. NordicBet* stikker lidt ud med 2,28 på, at Brøndby ikke scorer. Den får et skud herfra. 

Scorer Brøndby mod FC Midtjylland? Højeste odds Bookmaker
Nej 2,28

Over/Under odds, FC Midtjylland - Brøndby IF, Tor. 18. jun. 2020 kl. 20:00 Linje: 2.5