Oktobers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev Kaptajnen22 der fik et imponerende overskud på noget så eksotisk som slovakisk ishockey.

Nr 2 (får et gavekort på 300 kr) blev t.v.r der ramte flot med en række NFL-tips.

Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var oktobers bedste forumbruger, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side. Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til onsdag d. 10. november kl 10 - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem er månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i oktober og dermed et gavekort på 1000 kr (og hvem har fortjent andenpladsen og et gavekort på 300 kr)?

Er det steneren der i oktober leverede ikke færre end 127 forumindlæg - med kommentarer til sine egne, men så sandelig også til andres spilforslag?

Eller er det Kellogs der bl.a. ytrer sig om ishockey og fodbold fra de nedre danske rækker (et hyppigt emne er Hvidovre...)?

Eller er det ElGuapo? Eller peterhansen? Eller Icemads? Alle tre har været flittige med konstruktive inputs til fremlagte spilforslag.

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et navn, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem her.

Septembers bedste forumbruger var allan_urban, med hjorte på andenpladsen.

Hvem er månedens bedste blogger?

Her har vi en kategori der indtil videre lever en stille tilværelse.

I modsætning til september hvor der kun var tre nominerede, var der fem bloggere i oktober. I det mindste kan vi dermed nominere fem til afstemingen om Månedens Bedste Blogger.

Men det er stadig et temmelig tyndt grundlag. Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr. Med kun fem bloggere, kan man vist tale om værdi...

De fem bloggere er brugerne Sahl og Bikerjensen samt eksperterne Frank Pilantra, Jesper Sørensen og Mike Larsen.

Sahl har skrevet "Hvor er du på vej hen BetXpert ?" - der er en kritik af BetXperts udvikling (herunder af vores blog-tiltag).

Bikerjensen har skrevet "Lyngby BK - endelig tilbage" - en grundig gennemgang af yndlingsklubbens trup og sæsonstart.

Frank Pilantra - der blev kåret som Bedste Blogger i september, for en kritik af Brøndbys fankultur - har skrevet endnu en polemisk tekst, "Flemming Fjelgaard er et fjols!", om den danske sportspresse og dens behandling af det danske fodboldlandshold.

Mike Larsen har skrevet "Status: AL-Bank Ligaen 12.10.2010" om sæsonens første otte runder i den bedste danske ishockeyrække.

Jesper Sørensen har skrevet "Den gule trøje - en kedelig farve anno 2011?" om næste års Tour de France-rute - og de forventede bejlere til den gule trøje.

Læs de fem blogs og stem her.

Månedens bedste brugertipper

Fremskridt på brugertip-fronten. I september var der kun een bruger (allan_urban) der levede op til konkurrencens krav om dels overskud, dels mindst fem tips.

I oktober var der seks brugere der klarede hurdlerne. Og så var der selvfølgelig en del der enten havde underskud eller ikke leverede fem tips. 

Oktobers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev Kaptajnen22 der fik et overskud på 6,97 enheder på sine 12 tips om noget så eksotisk som slovakisk ishockey.

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) blev t.v.r der fik et overskud på 6,26 enheder på seks NFL-tips.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...