Oktober lakker mod enden, og apropos: Få dog fingeren ud af selvsamme!

Pardon my French - men i betragtning af at vi meget snart uddeler præmier for knap 1.300 kr, er konkurrencefeltet i Månedens Bedste Blogger uhyggeligt lille.

Kun fire - tre eksperter og EEN bruger - har leveret en blog i oktober, og med to præmier, på henholdsvis 1.000 og 300 kr, kan man vist roligt tale om fine vinderchancer...

Her på BetXpert praler vi ofte med at vores brugere er særdeles værdibevidste - men her er der altså noget som er gået jeres næse forbi.

Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Det er bedre ud med deltagerfeltet i de to andre månedskonkurrencer, Bedste Brugertipper og Bedste Forumbruger (begge har også 1.000 og 300 kr på højkant). Men måneden er ikke forbi endnu, og også her kan vi anbefale at man sørger for at smide sit lod i hatten.

Med andre ord: blog, tip og debatér løs!

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...