Een ting står fast: Septembers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) var darthajen allan_urban der scorede en superflot tilbagebetaling på 140% for sine 12 brugertips.

Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores nye Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var septembers bedste forumbruger, og hvem var bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side. Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til fredag d. 8. oktober hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem er månedens bedste forumbruger?

5 nominerede - 5 brugere der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Men hvem har fortjent titlen som den bedste og dermed et gavekort på 1000 kr (og hvem har fortjent andenpladsen og et gavekort på 300 kr)?

Er det Kvistgaard der i september leverede ikke færre end 82 forumindlæg om alt fra Brøndby over trav og NFL til det danske fodboldlandshold?

Er det allan_urban der ud over at skrive særdeles indsigtsfulde (og indbringende dart-tips), beriger forum med interessante indlæg (i september 73 styk), fx om Money Management?

Er det ElGuapo (34 indlæg) der er flittig med konstruktive inputs til fremlagte spilforslag?

Er der Kellogs (68 indlæg) der bl.a. ytrer sig om ishockey og fodbold fra de nedre danske rækker (et hyppigt emne er Hvidovre og høje odds...)?

Eller er det hjorte (31 indlæg) der ved en masse om især Chelsea og FCK, men også bidrager konstruktivt i debat om andre emner?

Stem her.

Hvem er månedens bedste blogger?

Her har vi en kategori der indtil videre lever en stille tilværelse. Så stille at vi kun har tre nominerede - der er simpelthen ikke flere der har skrevet en blog i september.

Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted. Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr. Med kun tre nominerede, kan man vist tale om værdi...

De tre bloggere er Konaldo, rammu samt Frank Pilantra.

Konaldo har leveret en lang række blogs om Conference League, den femtebedste engelske fodboldrække. Ligegyldigt emne? Bestemt ikke; masser af stemning, og diverse interessante spilobjekter.

rammu har skrevet fem blogs hvoraf tre drejer sig om FCK, én var Vild Med Dans, og én kom med observationer forud for pokalrunden 22. september. Gode observationer - omend følgende om Varde-Brøndby ser lidt pudsig ud i bakspejlet: "Nøh, den tager Brøndby hjem uden problemer."

Apropos Brøndby, var klubben fra Vestegnen emnet i Frank Pilantras blog af 10. september; en polemisk (og debatskabende; 48 kommentarer har bloggen indtil videre fået) tekst om Brøndby-supporternes adfærd.

Stem her.

Månedens bedste brugertipper

Selv om måneden bød på nogle spektakulære højoddsere - fx ramte steneren og Kid Rock begge odds 9 for frække målscorerspil - var det allan_urban der løb med førstepladsen i september og et gavekort på 1000 kr.

steneren fik nemlig et samlet underskud for sine 24 tips, og Kid Rock fik ganske vist overskud (stort overskud), men han leverede kun eet tip (det NFL-touchdown-spil han fik odds 9 for) og levede dermed ikke op til konkurrencens mindstekrav på 5 tips.

allan_urban udlagde 12 tips - hvoraf 9 gik hjem, med en tilbagebetaling på 140% (indsats 12 enheder, bruttogevinst 16,78). Alle spillene gik på dart - den ædle værtshussport. En niche-sportsgren i oddsmæssig sammenhæng, men det kan varmt anbefales at man læser hans analyser; de er ikke bare indbringende, men også velskrevne og indsigtsfulde.

allan_urban var den eneste brugertipper i september måned der levede op til konkurrencens krav om dels overskud, dels mindst 5 tips - så andenpræmien (gavekort på 300 kr) uddeles ikke denne gang.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...