Oddset-spillerne vandt 6,2 mio kr på weekendens Superliga-kampe. Især Brøndbys storsejr over FCN var en kostbar affære for Danske Spil...

Det blev usædvanligt indbringende for dem, der hen over weekenden valgte at smide en skilling på en Oddset-kupon.

Lørdagens og søndagens sportsresultater betyder nemlig, at Oddset-spillerne samlet set kan glæde sig over et solidt overskud på hele 6,2 millioner kroner.

Og det har især været en række resultater i den danske Superliga, spillerne har været rigtigt skarpe til at forudse, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Det er særligt én kamp, Oddset-spillerne virkelig har tjent på, og det er Brøndbys storsejr over FC Nordsjælland. Brøndby-sejre er altid meget populære, og i aftes var Oddset-spillerne på alle parametre ovenpå, siger Peter Emmike Rasmussen.

30.000 single-spil på Brøndby-sejr
Næsten 30.000 singlespil på Brøndby strøg hjem for Oddset-spillerne, der også havde stor tiltro til, at Thomas Franks tropper ville vinde med mindst to mål.

Og så var de berømte marginaler også på spillernes side i aftes.

- Vi havde en del spil på, at Brøndby både ville være foran ved halvleg og vinde kampen, så der var rigtig mange spillere, der må have været glade for, at Riza Durmisi fik scoret tre minutter før pausen, siger Peter Emmike Rasmussen.

Ud over Brøndbys sejr på 4-1 havde Oddset-spillerne også luret to sikre udesejre i to jyske kampe.

- AaB’s sejr ud over AGF og Esbjerg til at vinde over Viborg på udebane blev også en dyr affære for os. Så alt i alt må vi bare sige, at spillerne var rigtig skarpe på weekendens Superliga-kampe, siger Peter Emmike Rasmussen.