Traditionen tro har vi igen i år samlet et kalender-overblik over de største sports- og bettingbegivenheder i 2017. Der er ingen stor fodbold-slutrunde, men det bliver alligevel et hidsigt år med et hav af events, hvor vi forventer bookmakerne tilbyder et godt udvalg af odds og spil. Vi starter ud med VM i herrehåndbold, Africa Cup of Nations og Australian Open.

Så er oversigten over sportsåret 2017 klar på BetXpert.

Igen i år har vi samlet de største begivenheder og mesterskaber inden for sport og betting, så du har overblikket over det nye år. Find sportskalenderen for 2017 her eller gå dertil via menupunktet på forsiden -> Værktøjer -> Overblik hvor kalenderen kommer til at bo hele året.

Som noget nyt vil vi i år linke diverse optakter direkte til kalenderen, efterhånden som de bliver udgivet. Det betyder at når du fx klikker på Australian Open i sportskalenderen 2017, så kommer du direkte ind til den tilhørende optakt.

Travl begyndelse på 2017

Januar måned er spækket med events. Med danske briller er fokus nok mest rettet på VM i herrehåndbold i Frankrig, hvor Gudmundur Gudmundsson står i spidsen for den sidste slutrunde som træner for det danske herrelandshold.

Fra d. 14. januar følger Africa Cup of Nations og kort efter Australian Open i tennis. Februar efterlader ikke meget tid til at puste ud, for efter den traditionsrige Super Bowl, ruller det ellers derudaf med Superliga-opstart, forårsklassikerne i cykling, Melodi Grand Prix, afgørende Champions League-kampe, og herefter diverse pokalfinaler, Grand Slams, Formel 1. Og så videre.

Dyk selv ned i kalenderen og sæt dine krydser i vores oversigt over sportståret 2017.