GOG spillede forleden European League-kamp mod schweiziske Kadetten Schaffhausen. Flere bookmakere lukkede for spil op til kampstart, og opgøret er nu under mistanke for matchfixing.

Tirsdag aften var de danske pokalmestre i herrehåndbold, GOG, på opgave i European League på udebane mod schweiziske Kadetten Schaffhausen. Det danske hold tabte med et enkelt mål, og grundet mistænkeligt meget spil på hjemmeholdet er kampen nu under mistanke for matchfixing. Det skriver TV 2 SPORT.

Odds faldt fra 2,00 til 1,35

Det forlyder fra mediet, at ”flere spiludbydere lukkede for spil på kampen kort før kampstart”. Én af disse bookmakere er Danske Spil*, hvis pressetjeneste har følgende udtalelse til TV 2 SPORT:

”Det (lukkede for kampen, red.) gjorde vi, fordi vi så en mærkelig oddsudvikling, hvor vi følte os nødsaget til at lukke kampen.”

Danske Spil* siger endvidere til TV 2 SPORT, at de ikke kan sige mere om sagen her og nu, udover at de har meldt kampen til GLMS (Global Lottery Monitoring System). 

Fyens.dk kunne tirsdag aften berette, at oddset på Kadetten Schaffhausen faldt meget op til kampstart, fra 2,00 til 1,35. Samme medie melder, at kampens dommerpar fra Kosovo angiveligt skulle have været meget venligsindet overfor schweizerne.  

Kampen endte med 29-28 til Kadetten Schaffhausen på et mål i de allersidste sekunder.