Kampagnehistorie: Du kan få odds 25 hos LeoVegas på, at Real Madrid besejrer Juventus i returopgøret i kvartfinalen i Champions League onsdag aften, hvis du opretter dig som ny kunde. Spil for op til 10 kroner på Real Madrid-sejr og få pengene 25 gange igen uden omsætningskrav. 

Juventus gjorde det onde ved Tottenham og slog dem ud efter to tætte kampe i 1/8-finalerne i Champions League, så der var lagt op til italiensk revanche, da sidste års banemænd fra kongeklubben Real Madrid kom på besøg i første opgør i kvartfinalen. Sådan skulle det dog ikke gå. Ronaldo scorede allerede i kampens indledende minutter. Senere scorede han også på et vanvittigt saksespark - et mål han selv har beskrevet som karrierens bedste. 

3-0 blev slutresultatet til de spanske gæster, og det ligner en nærmest umulig opgave for Juventus at hente det nederlag på Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad. Men så længe bolden er rund, er intet afgjort - det var AS Roma i går et glimrende eksempel på, da de højst overraskende sendte bookmakernes favorit til at vinde turneringen, Barcelona, ud efter en fortjent 3-0 sejr, som var nok til, at italienerne gik videre på reglen om udebanemål. 

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger


Real Madrid er uden forsvarskaptajn Sergio Ramos, der har karantæne, mens også Juventus er ramt af en vigtig karantæne. Sæsonens helt store profil, Paulo Dybala, er ude på grund af det røde kort, han fik i det første opgør. 

Bookmakerne har gjort Real Madrid til klare favoritter i aftenens returopgør mod Juventus, og hos LeoVegas kan nye kunder vinde op til 250 kroner på en Real Madrid-sejr over Juventus, da bookmakeren booster oddset på Real Madrid til 25,00 gange pengene igen. Lige nu er markedsoddset på Real Madrid-sejr omkring 1,65, men du kan altså få pengene 25 gange igen for et indskud op til 10 kroner.

Det er vigtigt, at nye kunder hos LeoVegas, der deltager i denne kampagne, opretter sig direkte gennem et link i denne kampagnehistorie

LeoVegas: Få odds 25 på Real Madrid-sejr over Juventus i Champions League:

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Real Madrid slår Juventus i Champions League-kvartfinalen onsdag den 11. april klokken 20:45.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds 25 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Real Madrid over Juventus) på din kupon.
  • Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Regler og vilkår gælder.
  • Denne kampagne er gyldig frem til den 11. april klokken 20:45. For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link i denne artikel, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i øvrige velkomsttilbud fra LeoVegas. Bemærk endvidere, at indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill ikke kvalificerer til dette tilbud.

Bemærk, at det ordinære odds på Real Madrid-sejr kan variere, men det boostede odds hos LeoVegas forbliver 25.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league