Debatten om spillereklamer er atter blusset op i Danmark, efter at landstræneren Kasper Hjulmand udtalte sig kritisk om dem. Skatteministeren er klar til at se på emnet. 

Landstræneren, Kasper Hjulmand, udtalte i går i et radioprogrammet ”Fremkaldt” på Radio4, at bettingreklamer bør forbydes. Dette endda selvom landsholdet har Danske Spils Oddset som hovedsponsor. 

Skatteministeren frygter tilflugt til det ulovlige marked

Udtalelsen er ikke gået skatteminister Morten Bødskovs (S) næse forbi. Han er enig i, at der bør strammes op på området, men ser ikke et decideret forbud som den bedste løsning.

”Jeg går ind for en strammere regulering, men jeg ser ikke et decideret forbud for mig. Det skyldes, at overregulering kan føre flere ud på det ulovlige spilmarked. Derfor er det en balance, hvor vi skal tænke os godt om, hver gang vi strammer skruen,” lyder det ifølge B.T. og ritzau i en skriftlig kommentar fra skatteministeren.

Kasper Hjulmand var i radioprogrammet rimelig klar i spyttet om, hvad han tænker om at reklamere for en spillevirksomhed.

”Jeg synes ikke, at jeg kan opfordre til spil og betting. Det kommer jeg aldrig til at stå på mål for at give videre til nogen, at det er en god ting at gøre.”