Hvad skete der i bettingbranchen i uge 36? Ingen licens til Bet365* i Tyskland, SBOBet trækker sig fra UK, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

1/9 Rapport viser mulig matchfixing i tennis

Journal of Prediction Markets har udgivet en rapport, der har undersøgt oddsudviklingen for 6204 pro-tenniskampe mellem 2011 og 2013. Der var mistænkelig udvikling i oddsene i omkring 23 kampe pr. år, heriblandt Wimbledon-kampe. Dette kunne skyldes matchfixing.

Læs mere

1/9 DOGA udfordrer monopolet på bingo og hestevæddeløb

Danske Spil* har forsat monopol på bingo og hestevæddemål, men nu opfordrer betting-organisationen DOGA (Danish Online Gambling Association) til, at også disse områder bliver regulerede.

Læs mere (betalingsside)

2/9 Bitcoin kan stå foran betting-boom

Der er fremgang hos gamblere, der foretrækker den virtuelle møntfod Bitcoin. Research-instituttet H2 Gambling Capital har vurderede i 2012, at bitcoin gambling-markedet havde en værdi på 21,73 milliarder euro. Derudover er der forventning en stigning på 9,13%% om året.

Læs mere

3/9 Ingen tysk licens til Bet365* og Tipico

Der var stor interesse om at få fat på en tysk licens, og det er blevet afsløret, at bookmakere som Ladbrokes, Bet-at-Home, Bwin*.Party og Betfair* er blandt de 20 udvalgte, der har fået tildelt en licens til det tyske marked. Blandt de spiludbydere, der ikke fik licens er den store engelske bookmaker Bet365*, samt den ambitiøse tyske udbyder Tipico.

Læs mere

3/9 De engelsk spillemyndigheder advarer mod gambling blandt mindreårige

Spiludbyderne skal have mere fokus på mindreårige, der har adgang til betting shops og online-betting. En række undersøgelser har afsløret, at der er problemer med alderskontrollen hos bookmakerne, og derfor har de engelske spillemyndigheder indskærpet, at spillelicensen kan blive suspenderet, hvis der ikke strammes op.

Læs mere

4/9 ESPN kaster sig over betting

ESPN har udvidet deres hjemmeside med en betting-afdeling, hvor du bl.a finder et PickCenter, NFL betting Guide og podcasts om betting.

Se siden her

4/9 VM sender Betfair-overskud i vejret

Der er massivt fremgang hos Betfair*, der med sommerens VM-slutrunde som springbræt har hentet et overskud på 146,8 millioner euro i kvartalsregnskabet. Det er en stigning på hele 30% i forhold til sidste år.

Læs mere

4/9 Sportsbetting-legalisering uundgåelig i USA

Der er pustet til debatten om legaliseringen af sportsbetting i USA. NBA-kommissæren Adam Silver meldte klart ud at flere stater skulle legalisere betting. Det skete ved det årlige Sports Business Summit i New York.

Læs mere

5/9 SBOBet trækker sig ud af England

Den nye engelske spillelovgivning betyder, at flere asiatiske spiludbydere har valgt at trække sig fra det engelske marked. Således har Mansion og 12Bet trukket stikket, og nu har SBObet også oplyst deres kunder i England, at deres konto vil blive lukket pr. 15. september grundet beskatningen fra de engelske spillemyndigheder.

Læs mere

5/9 William Hill indfører alderstjek på Twitter

Stigende bekymring omkring gambling blandt mindreårige får William Hill til at nu også at indføre alderstjek på Twitter. I forvejen bliver der gjort en stor indsats for at sikre, at kun myndige gambler i William Hills betting-shops.

Læs mere

6/9 Vidne står frem i dansk matchfixing-sag

Berlingske er kommet i kontakt med et vidne i den så omtalte matchfixing-sag, hvor seks personer er sigtede om aftalt spil i den danske 1.division. Tilbage i september 2012 har dette vidne fortalt politiet, at Hvidovre-spillere fik stort kontantbeløb for at tabe kampe.

Læs mere