Hvad skete der i bettingbranchen i uge 35? Mere om matchfixing-sagen, fald i overskud hos Danske Spil, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

25/8 MermaidBet.dk lukker med kort varsel

MermaidBet åbnede for de danske sportbetterne i januar 2012, men bookmakeren har nu valgt at trække sig fra det danske spillemarked og lukker pr. 31. august 2014.

Læs mere

25/8 Dansk matchfixer lever af betting

I den store matchfixing-sag har en enkelt tiltalt (MT) erkendt at have arrangeret udfaldet af to Hvidovre-­kampe. MT menes nu at være professionel storspiller, men ifølge en betting-agent også dybt forgældet.

Læs mere

25/8 Bet25 deler overskud til danske sportsklubber

Den nye bookmaker Bet25 har sendt de første checks ud til hele 128 klubber. Bet25 giver 25% af deres sportsbetting overskud i støtte til de danske sportsklubber.

Læs mere (video)

25/8 Sportsbetting sender flere i Ludomani-behandling

I perioden fra 2012 til 2014 er antallet af tilmeldte i Rofus steget fra 700 til 3.500 personer, og på Forskningscenter for Ludomani bliver der peget på stigning i sportsbetting-omsætningen og livebetting som årsag.

Læs mere

25/8 Fængselstraffe til matchfixere i Vietnam

Der er indført hårde straffe i Vietnam for at bekæmpe matchfixing, og den domstol har fundet ni fodboldspillere og en bookmaker skyldige i matchfixing. De 10 dømte har via bestikkelse arrangeret resultatet i en AFC Cup-kamp i Malaysia.

Læs mere

26/6 Unibet* indgår aftale med populær spiludvikler

Bet365* og Betfair* har allerede indgået et samarbejde med spiludvikleren Odobo, der nu fremover også skal levere HTML 5-games som The Oddsventurers og Gold Dice til Unibet-kunderne.

Læs mere

26/8 Matchfixing-anklaget trækker tilståelse tilbage

Den store matchfixing-sag er bygget op omkring tilståelsen fra MT. Men nu har sagen taget en dramatisk drejning, da den anklagede MT nægter sig skyldig og ikke kan genkende anklagemyndighedens fremlægning.

Læs mere

26/8 Net Entertainment samarbejder med Betfair*

En ny partner-aftale betyder, at Betfair-kunderne kan se frem til at blive præsenteret for de mange online kasino-spil, som Net Entertainment leverer.

Læs mere

27/8 Letland blacklister bookmakere

De lettiske spillemyndigheder har fokus på illegal betting og valgt at blokere en række spiludbydere. Det er bl.a. sider som Skybet.com, Skypoker.com og Skyvegas.com, der nu er tilført den omfattende blackliste.

Læs mere

28/8 Fald i overskud hos Danske Spil

Danske Spils resultat efter skat i første halvår af 2014 blev ifølge halvårsrapporten på 768 millioner kr. Det er 112 millioner kr. mindre end i samme periode i 2013. Stignende omkostninger og mindre interesse for Lotto er hovedårsagen til, at Danske Spil har tjent mindre.

Læs mere

Se årsrapport

28/8... Også fald hos Paddy Power

Paddy Power har skruet op for marketing-omkostningerne, men den irske bookmaker må notere, at deres halvårsregnskab viser et fald i overskuddet på 20% i forhold til 1.halvår af 2013.

Læs mere

29/8 Store ændringer på vej hos Bwin*.Party

Overskuddet er faldende og Bwin*.Party-direktør Norbert Teufelberger mener, at der skal ændres i strukturen samt nedskæringer til, hvis det skal lykkes at vende udviklingen.

Læs mere

29/8 Det svenske spillemarked er faldende

Spillemyndighederne i Sverige, Lotteriinspektionen, har oplyst at omsætningen er faldende for 4. år i træk. Overskuddet fra 1. halvår af 2014 blev på 19,4 millarder sv.kr. Det er et fald på over 1 millard i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere