Ekspertpanelet fik (trods røde fodboldtal) overskud i september hvor to eksperter sagde farvel, to nye kom til. Og Kong Vinter aflyste sin abdikation...

September var en glimrende måned for ekspertpanelet selv om fodboldeksperterne Jens Bøye, Tonni Munk og Thomas Schyth trak i den forkerte retning med blodrøde tal. Panelets samlede resultat lød på +21,37 enheder og en tilbagebetaling på 108%.

Ud af 23 bidragende eksperter havde 13 overskud, med tennisfolk Nyenstad og Asger Hess-Olesen, NFL-mand Lasse Meineche og cykel- samt underholdningsekspert Jesper Carstens som lokomotiverne.

Dermed har ekspertpanelet fået overskud de seneste fire måneder, og inklusive oktober (god start) er vi i år på 102%. Ikke fantastisk, men bedre end et spark i testiklerne.

Fodbolddelen smerter desværre. Sølle 97% står vores fodboldeksperter noteret for i år. Dog er oktober åbnet med fint overskud, så måske kan en slutspurt nå at give et brugbart årsresultat. 

To nye eksperter, farvel til to andre, Kong Vinter bliver...

I september lukkede vi to nye eksperter ind i panelet. Eller rettere, gamle. Både BankShot og Nyenstad har tidligere skrevet eksperttip for BetXpert, og nu er de tilbage. Begge med overskud: Basketball-manden BankShot noterede sig for en tilbagebetaling på 124% for sine fire spilforslag i september og har også lagt nydeligt ud i oktober, mens Nyenstad som tidligere nævnt fik 128% for 34 tip i september, og han har været endnu skarpere i denne måned.

Ud over Sydamerika-eksperten Frank Pilantra der har fået job hos en bookmaker, har vi sagt farvel til cykelekspert Sredna. Et farvel uden dramatik, og han vil stadig byde ind i forum, men vores cykelteam er reduceret til to mand: Lasselaugesen og Jesper Carstens.

Til gengæld har vi en god nyhed fra en anden front: I foråret varslede vi at vintersportsekspert Nicolai Kristensen – Kong Vinter himself – nok ville trække sig tilbage, men han har heldigvis fundet ny inspiration i sit sommerhi og er klar til at tørne ud igen for BetXpert når sneen falder.

Betwatcher på vej

Vores programmører er i fuld gang med at opdatere Betwatcher-regnskabet, og vi regner med at kunne teste det hos udvalgte brugere fra næste uge. Jeg ved ikke hvornår vi kan slippe regnskabet fri til folket, men det nærmer sig i hvert fald.

Vi har også diverse andre projekter på vej, og med lidt held ser nogle af dem dagens lys i år.