Vi har hevet Jesper Nyenstad ind til at supplere Asger Hess-Olesen og Lars Baes i ekspertpanelets tennisteam. Læs om hans anderledes tilgang og se hans første eksperttip:

Tirsdag 13:30 Roberto Carballés - Martin Klizan: 2
Tirsdag 14:00 Jan Lennard Struff - Pierre Hugues Herbert: 2

Flere ATP-spilforslag på sitet

BetXpert har knalddygtige tenniseksperter i Asger Hess-Olesen og Lars Baes, men der er mange kampe at tage af og, at dømme efter forumdebatterne, stor interesse for tennis blandt vores læsere. Så nu har vi hevet en ekstra tennismand ind i ekspertpanelet: Jesper Nyenstad.

Jesper har fokus på herretennis, så ekspertudvidelsen vil ikke betyde flere WTA-tip, men til gengæld skulle det gerne betyde flere ATP-spilforslag, samt Challenger-tip.

42-årige Nyenstad var for mange år siden NBA-ekspert her på sitet, og nu er han så tilbage med fokus på en lidt mindre bold. Og med en tilgang der adskiller sig fra mange andre tennistipperes. Noget der nok skal give debat i forum – til gavn for alle.

Jesper fortæller om sig selv:

”Konsulent med speciale i projektledelse. Tidligere data-cruncher i form af diverse business controlling stillinger. Min fritid går med min familie, og med at male. Medlem af kunstnergruppe, hvor jeg bruger den anden halvdel af hjernen og laver en masse farvelade abstrakte malerier.

Har interesseret mig for tennis siden midtfirserne. Intensiverede interessen samtidig med at bettinginteressen opstod i starten af 00’erne.

Min betting tilgang er meget data-baseret. Forsøger at finde så meget data som overhovedet muligt for så at finde de parametre, der er allervigtigst for at finde værdi i et givet spil. Strukturerer min data så jeg hurtigst muligt kan vende og dreje dataene i forsøget på at finde værdi. Har udviklet min model igennem et godt stykke tid så jeg ret hurtigt kan spotte skævheder i oddssætningen.

Har et godt netværk af andre tenniseksperter som jeg forsøger at vende mine spil med - for at give det hele et sanity check.”