Efter elendig start på året har ekspertpanelet hevet sig op ved hårrødderne og har nu overskud for 2019. Et år der har store BetXpert-ting på vej, fortæller tipredaktøren.

Efter ekspertpanelets underskud i jamrende januar (6,38 enheder) og fæle februar (23,81) skrev jeg at vi nok skulle rejse os. Jeg mente det skam, men jeg havde ikke forventet at det ville ske så hurtigt.

Efter fine tal i marts og april og en nydelig start på maj, er vi nu i sort med et overskud på 2,12 enheder efter 802 spilforslag.

En skrøbelig balance der hurtigt kan blive rød, og der er langt op til den gennemsnitlige betvalue på 108%. Desuden: Lige som negativ varians nok spillede ind i starten af året, har positiv ditto nok haft en rolle i de seneste par måneder. Men stadig: Det er en rar fornemmelse at have gjort comeback efter den grumme start på året.

April: Fodbold, tennis og NFL/NBA trak læsset

I den forgangne måned havnede vi på en tilbagebetaling på 108% efter 180 tip der gav et samlet overskud på 13,57 enheder.

Panelets lokomotiver i april var Spaniensekspert Andros, tennismand Asger Hess-Olesen og NBA- og NFL-ekspert Lasse Meineche.

Asger Hess-Olesen er også, sammen med vores anden tennisekspert Lars Baes og diverse dygtige brugere, aktiv i de ugentlige tennisdebatter i forum. Som denne.

Hvad Andros angår leverer han, foruden tip til Primeraen og Segundaen, ugentlige Primera-rundeoptakter. Det samme sker for Premier League ved Thomas Schyth, Serie A ved Degnovic samt Ligue 1 ved Jens Bøye.

Eksperter søges

Vi mangler dog en optaksskribent og eksperttipper til Bundesligaen efter dygtige Rasmus G har måttet sige stop. Mail endelig hvis du har tysk fodbold på hjernen: Jagutokeh! [email protected]

Vi søger også eksperter til dansk ishockey, NHL, NBA, MLB samt fodbold (Sverige, Holland, Belgien).

Maj (og juni): Masser af spilobjekter

I maj hvor vi har fået en god start med 115% og overskud på 6,49 enheder for 44 spilforslag, kan vi se frem til en række spændende begivenheder (og spilobjekter). I denne midtuge er der semifinaler i Champions League og Europa League, i kommende weekend begynder cykel-etapeløbet Giro d'Italia (optakt på vej), og der er sidste runde i Premier League. Sæsonafslutning er også på trapperne i diverse andre fodboldligaer, og der er pokalfinaler. Der er også Eurovision/Melodi Grand Prix, og sidst på måneden går tennisturneringen French Open i gang i Paris.

Lad os også lige kaste et blik ind i juni som er ligeglad med at 2019 er uden A-VM og A-EM i fodbold; der er nemlig diverse andre interessante fodboldslutrunder: U21-EM, CAN (De  Afrikanske Mesterskaber) samt Copa America. Vi har optakter på vej til alle tre.

Se sportskalenderen her.

Teaser: Ændringer på vej på BetXpert

I min seneste status skrev jeg at vi har spændende ting på vej her på BetXpert – en markant ekspertsigning (eller to) og nogle gode features på trapperne. Uforskammet at tease på den måde, det erkender jeg, men jeg vover mig alligevel ud i lidt mere af slagsen:

En markant ekspertsigning er nu meget tæt på at være på plads. Vi kan endnu ikke melde ud hvem der er tale om, men det skulle vi meget gerne kunne om en måned eller to. Og så danser vi gennem sommeren.

Features: Heller ikke her kan jeg være konkret – bl.a. fordi jeg ikke vil spolere overraskelsen – men vi brygger på fem forskellige projekter der på forskellig vis kommer til at booste sitet og brugeroplevelsen.