Efter underskud i årets to første måneder kom foråret til BetXpert i marts. Tennis-højoddser varmede især, men også fodbold klarede sig fint. Andet: Interessante features på vej.

Winter is coming, lyder det på TV, men her på BetXpert har vi taget hul på foråret med fine sorte tal i marts. Dette efter underskud i januar og februar hvor især sidstnævnte var grum. Så grum at det inspirerede en forumdebat: BetXpert i krise? 

En interessant debat - der i øvrigt ikke kun handlede om underskuddet. ”Krise” er der næppe (synes jeg), men der ER problemer der skal løses, og her er det godt at vi har engagerede læsere der kan puffe til os.

Tennis-højoddser og overskud på fodbold

Men selv om underskud altså er godt for noget – det sætter gang i konstruktive tanker - er jeg alligevel glad for at notere overskuddet i marts: 170 tip gav et overskud på 12,25 enheder, dvs (med flatbetting) en tilbagebetaling på 107%.

Bevares, en stor del af overskuddet skyldes at tennisekspert Asger Hess-Olesen (hamrende flot spil) ramte odds 10 på et relativt lille marked.

Men marts gik også glimrende for vores fodbold-spilforslag: 99 tip gav et overskud på 12,03 enheder og en tilbagebetaling på 112%. Vi havde således sorte tal i Superligaen, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. 

Resten af 2019: Here we come

Vi har fortsat samlet underskud i 2019, både med vores fodboldtip og i ekspertpanelet som sådan, og lige som negativ varians spillede ind i februar, har positiv varians spillet ind i marts (bemærk også at vi har åbnet april med underskud). 

Men humlen er: Vi har stærke eksperter, gode analyser og fin chance for at gøre årets røde tal til sorte. Resten af 2019: Here we come.

Eksperter søges

Sideløbende med de gode martstal kører vi fortsat med rundeoptakter til de fem store ligaer, så lige nu og her ser det såmænd fornuftigt ud på fodboldfronten.

Vi kunne dog godt bruge flere tip, og vi vil meget gerne have flere eksperter, især til Bundesligaen og La Liga. Send en mail hvis du kan det pågældende sprog, følger ligaen tæt og har næse for oddsværdi.

[email protected]

Vi vil også vældigt gerne have flere eksperter til andre områder, især de såkaldte US sports: NHL, NBA, MLB og NFL.

Andet: Store ting på vej

Nu hvor der er forår i luften, vil jeg også lige linde lidt på låget for BetXperts planer. Vi arbejder på at foretage en markant ekspertsigning eller to. Vi kan dog ikke garantere at de bliver til noget; til gengæld kan vi garantere at vi har nogle interessante og – tror vi – populære features på vej.