Liverpool er utroligt tæt på at vinde det engelske mesterskab, og det kan ske i denne runde. BetXpert giver dig her et overblik over midtugens mest interessante Premier League-opgør. 

Der er vist ingen, der tvivler på, at Liverpool vinder det engelske mesterskab for første gang i 30 år. Spørgsmålet er bare, hvornår det sker. Manchester City møder i aften Burnley på hjemmebane, og den kamp må man formode, at City hiver tre point i.

BetXpert opdaterer naturligvis artiklen, hvis et andet resultat skulle forekomme.

Skulle City tabe aftenens kamp på Etihad, vil det nemlig være nok for Liverpool at få et enkelt point hjemme mod Crystal Palace i onsdagens kamp. 

Liverpool - Crystal Palace

Liverpool er storfavoritter hjemme på Anfield i opgøret mod Crystal Palace, der afslutter onsdagens kampprogram i Premier League. Der er kampstart klokken 21.15. Liverpool har vundet de seneste fem kampe mod Crystal Palace, så man overdriver bestemt ikke ved at sige, at Klopps tropper har et overtag mod Palace. Sidste års kamp på Anfield var yderst underholdende og målrig. Her endte slutresultatet med at blive 4-3 til Liverpool. Andros Townsend bragte Palace foran i første halvleg, og så var der ellers goalshow i anden halvleg, hvor hele seks mål faldt. I opgøret på Anfield i fjor kom både Salah, Mané og Firmino på tavlen.

Da de mødtes i indeværende sæson på Selhurst Park, endte det med 2-1 til Liverpool på en sen matchvinderscoring af Bobby Firmino i kampens 85. minut.

Premier League startede op igen i weekenden efter over tre måneders pause, og begge hold fik point med fra deres opgør mod henholdsvis Bournemouth og Everton. Crystal Palace sejrede flot med 2-0 på Vitality Stadium mod Bournemouth på mål af Luka Milivojevic og Palace-topscorer Jordan Ayew. Liverpools kamp mod Everton på Goodison Park endte uden scoringer, og det var generelt en chancefattig kamp.

Formodede startopstillinger:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Gomez - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané

Crystal Palace: Guaita - Ward, Dann, Cahill, van Aanholt - Kouyate, Milivojevic, McArthur - Ayew, Benteke, Zaha

Både James Milner og Joel Matip måtte forlade Merseyside-derbyet med skader. Begge spillere forventes først tilbage i næste måned. Andy Robertson er tvivlsom til opgøret mod Crystal Palace.  

Herunder kan du finde de højeste odds på tre af de mest interessante opgør fra midtugerunden i Premier League. 

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,25
Uafgjort 6,70
Crystal Palace 14,30
Hvor mange mål falder i kampen? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,70
Under 2,5 2,20
Begge hold scorer i kampen Højeste odds Bookmaker
Ja 2,43
Nej 1,65
Scorer når som helst i kampen? Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah 1,81
Sadio Mané 2,00
Roberto Firmino 2,75

Odds er senest tjekket mandag den 22. juni klokken 13.00.

Manchester United - Sheffield United

På Old Trafford tager Manchester United imod Sheffield United i en kamp om 5.-pladsen. Der er to point imellem de to modstandere inden kampen. Der er kampstart onsdag aften klokken 19.00. 

Manchester United spillede fredag aften mod Tottenham på udebane, og den kamp endte 1-1. Steven Bergwijn bragte Tottenham foran efter 27 minutters spil efter et flot soloridt, hvor David de Gea dog så skidt ud og nok burde have afværget Bergwijns skud. United-legenden Roy Keane var også ude med kraftig kritik af Uniteds mangeårige keeper i pausen af kampen, hvor han udtrykte, at han var 'dødtræt' af de Gea, og at han ville have tæsket ham i pausen, hvis han var hans holdkammerat.  
Bruno Fernandes udlignede til kampens slutresultat på straffespark i anden halvleg. 

Gæsterne fra Sheffield fik en skrækkelig genstart på sæsonen ude mod Newcastle, hvor de tabte 3-0. Alle Newcastles scoringer faldt i anden halvleg. Det var blot anden gang i sæsonen, at Sheffield United lukkede så mange mål ind. Sidst det skete var mod netop Manchester United i det omvendte opgør i november måned. Den kamp endte i øvrigt 3-3. 

Formodede startopstillinger: 

Manchester United: de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Pogba - James, Bruno Fernandes, Rashford - Martial 

Sheffield United: Moore - Basham, Freeman, Robinson - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp 

Nedenfor kan du se de højeste odds på kampen mellem Manchester United og Sheffield United. 

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,45
Uafgjort 4,60
Sheffield United 9,50
Hvor mange mål falder i kampen? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,10
Under 2,5 1,83
Begge hold scorer i kampen Højeste odds Bookmaker
Ja 2,29
Nej 1,66
Scorer når som helst i kampen? Højeste odds Bookmaker
Marcus Rashford 2,15
Anthony Martial 2,40
Bruno Fernandes 3,30

Odds er senest tjekket mandag den 22. juni klokken 14.00.

Chelsea - Manchester City

Torsdag aften er der stormøde på Stamford Bridge, hvor Chelsea tager imod Manchester City. 

Manchester City genoptog sæsonen i sidste uge med en flot sejr på 3-0 hjemme mod Arsenal, hvor særligt gæsternes David Luiz gjorde sig uheldigt bemærket. Chelsea sejrede også i deres første kamp efter den lange pause, og det gjorde de på Villa Park, hvor Aston Villa blev slået med 2-1. Chelsea kom ellers bagud i kampen, men mål af Olivier Giroud og Christian Pulisic sikrede Frank Lampards mandskab de tre point. Det var en vigtig sejr for Chelsea i top-4-kampen, da både Manchester United og Sheffield United smed point i deres kampe. 

Da de to hold mødtes tilbage i november måned, vandt Manchester City med 2-1 på Etihad Stadium. Dengang scorede Kevin De Bruyne og Riyad Mahrez Citys mål, mens N'Golo Kanté stod for Chelseas scoring i kampen. 

 Formodede startopstillinger:

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Alonso - Kovacic, Kanté, Mount - Willian, Abraham, Pulisic

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Mendy - De Bruyne, Gündogan, Silva - Sterling, Agüero, Mahrez

Herunder kan du se de højeste odds på Chelsea - Manchester City med kickoff torsdag aften klokken 21.15.

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Chelsea 4,10
Uafgjort 4,10
Manchester City 1,86
Hvor mange mål falder i kampen? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,66
Under 2,5 2,29
Begge hold scorer i kampen Højeste odds Bookmaker
Ja 1,61
Nej 2,35
Scorer når som helst i kampen? Højeste odds Bookmaker
Sergio Agüero 2,07
Raheem Sterling 2,95
Tammy Abraham 3,10

Odds er senest tjekket mandag den 22. juni klokken 14.00.

Her kan du se kampene i TV

Du kan se både Manchester United - Sheffield United og Liverpool - Crystal Palace på Xee og Viaplay. Torsdagens kamp mellem Chelsea og Manchester City bliver vist på 3+, men også den kamp kan ses på Viaplay.