Premier League-bolden ruller snart igen på de engelske stadions. Men hvad kan vi se frem til at opleve? Hvor mange sæsonmål scorer Christian Eriksen mon for Tottenham, og hvad kan stjerneangriberne udrette i denne sæson? Vi kigger nærmere på de interessante Premier League special-odds for topholdene.

Der er lagt op til en yderst spændende sæson, og de pengestærke engelske storklubber har igen været jagt på transfermarkedet og fået hentet flere opsigtsvækkende forstærkninger; og der kan stadig komme masser af spændende handler, inden vinduet lukker den 31.august.

Stjernespillerne står kampklar til at indtage arenaen i deres march mod nye triumfer i 2017/18-sæsonen, og mens vi utålmodigt venter på startskuddet til det store taktiske skakspil mellem Mourinho, Pep, Klopp, Conte, Wenger, Pochettino og de øvrige PL-managere, så kan vi bruge ventetiden på at se på et udsnit af bookmakernes mange specialspil.

Læs også første del af den store Premier League-optakt her.

Og anden del her

Tottenham: Eriksen og Kane indtager Wembley

Tottenham har forladt de vante rammer på White Hart Lane, og mens de venter på, deres nye stadion bliver færdig, rykker de deres hjemmekampe til det legendariske Wembley.

I sidste sæson blev Christian Eriksens præstationer måske nok lidt overset af Harry Kane og Dele Allis succes, men den danske playmaker formåede at smække otte bolde i netmaskerne, og så blev det til hele 15 assists (kun overgået af Manchester Citys Kevin de Bruyne).

Christian Eriksen 2017/18-odds:

Bedste odds Bookmaker
Over 7 Premier League mål: 1,92
Betsafe
Under 7 Premier League mål: 1,80 Betsafe
Over 8,5 Premier League mål: 1,95 Danske Spil
Under 8,5 Premier League mål: 1,75 Danske Spil
Over 11,5 Premier League-assists: 1,85 Unibet
Under 13,5 Premier League-assists: 1,70
Danske Spil
Flest Premier League-assists: 6,00
Betfair Sportsbook

Christian Eriksen kan sagtens gå hen og igen få en stor sæson for Tottenham og etablere sig blandt de bedste spillere i Premier League. Det kunne godt ligne, at Unibet/888sports linje på 7,5 mål er sat for lavt. Som optakt til denne sæson scorede den danske landsholdsspiller jo et fantastisk drømmemål i træningskampen mod franske PSG, så vi kan håbe på flere flotte scoringer fra Christian Eriksen.

Den træfsikre Harry Kane scorede hele 29 mål i sidste sæson, hvilket er en helt vild bedrift, da Spurs-bomberen kun spillede 30 PL-kampe, da han rendte ind i en skade undervejs. Harry Kane er igen bookmakernes favorit til at blive ligatopscorer, men der er lidt forskellige forventninger om målhøsten fra Kane hos Bet365* og Unibet/888sport.

Harry Kane 2017/18-odds:

Bedste odds Bookmaker
Harry Kane: Premier League-topscorer 4,00
Danske Spil
Harry Kane: Over 21,5 Premier League mål 1,80
Bet365
Harry Kane: Under 24,5 Premier League mål 1,80 Unibet

Manchester United: Mourinho vil tilbage på tronen

Den sejrsvante United-manager José Mourinho har fået hentet en ny grundstamme på dette sprængfarlige Manchester United-mandskab med Lindelöf og Bailly i midterforsvaret, mens Matic, Mkhitaryan og Pogba styrer midtbanen, og så skal den stærke Lukaku slå til i boksen.

Der har været transfer-rygter om Cristiano Ronaldo, Bale, Neymar eller Griezmann, men den nuværende trup ser nu også lovende ud, og bookmakerne har da også store forventninger til, at Manchester United vil kæmpe med om mesterskabet.

Manchester United 2017/18:

Bedste odds Bookmaker
Romelu Lukaku: Premier League-topscorer 6,00
888sport
Romelu Lukaku: Over 20,5 PL-mål 1,90 Unibet
Romelu Lukaku: Under 19,5 PL-mål 2,10 Bet365

Paul Pogba Over 6,5 PL-mål til odds 1,85 hos 888sport CV:58-60%

Da Mourinho var manager i Chelsea, foretrak han Matic som en defensiv midtbane-oprydder. Denne position forventer jeg, at han kommer til at indtage igen i United, og dermed vil der ofte blive masser af frihed til Paul Pogba til at komme frem.
Alt i alt bør Pogba have fine chancer for at skaffe sig flere mål end sidste sæson, hvor han landede på 5 sæsontræffere. Det tal kunne jeg sagtens forestille mig blive fordoblet, da han sidste sæson ofte var uheldig - på trods af han kom frem til store chancer. Det var vel og mærke hans første sæson tilbage i United og med fuld Premier League-sæson, så man kan forvente, at det bliver bedre her i anden sæson, hvor han er faldet mere til i ligaen og spillestilen.
Oddsvurdering fra Premier League-ekspert Thomas Schyth.

Kane vs Lukaku: Hvem bliver målkongen?

I sidste sæson lå disse to topangribere længe og kæmpede om titlen som ligatopscorer, men Kane gik målamok, og med 7 fuldtræffere i de sidste to spillerunder satte han sig på øverst på måltronen. Men Lukaku er skiftet fra Everton til Manchester United, og det kan give en mere jævnbyrdig mål-fight i den kommende sæson.

Harry Kane Romelu Lukaku
1,74 2,20
NordicBet
Unibet

Der er odds 1, hvis det ender med præcis samme antal sæsonmål i denne H2H.

Men udover at se på oddsene for hovedpersonerne, så kan José Mourinhos store shopping-tur på transfermarkedet også skubbe et par Man Utd-spillere ud i kulden. Specielt midtbanen ser efterhånden ret overbefolket ud med mange gode alternativer på samtlige positioner. Det kan betyde, at for eksempel Fellaini og Mata kun får biroller i det store United-show.

Marouane Fellaini: Under 9,5 kort til odds 1,85 hos 888sport CV:57%
Den belgiske midtbaneoprydder må rende rundt med 03 i karakterbogen, og Fellaini roder sig også ofte ud i nærkampe, hvor både teknik og timing svigter. Og så må dommeren jo til lommen. Fellaini indkasserede 1 rødt kort og hele 9 gule kort i sidste sæson. Men nu er hardhitteren Nemanja Matic kommet til Old Trafford, og det kan betyde begrænset spilletid til Fellaini, da Manchester United også har den erfarne Carrick og storspillende Herrera til at kæmpe om stampladserne.

Juan Mata Under 4,5 Premier League-mål til odds 1,60 hos 888sport CV:67%

Mange havde forventet, at spanske Juan Mata ville forlade Manchester United sidste sommer, da den nye manager José Mourinho fik fat på både Henrikh Mkhitaryan og Paul Pogba. Men Mata er populær hos fansene, og han viste også kvaliteterne, når han fik chancen og scorede 6 Premier League-mål i sidste sæson.

Men Mata bliver nok aldrig Mourinhos darling, og han må nok indstille sig på endnu en sæson som reservespiller.

Manchester City: Er der overhovedet plads til Bernardo Silva?

Hos Premier League-favoritten Manchester City har manager Pep Guardiola denne sommer forstærket sig på backpladserne ved at hente Kyle Walker, Mendy og Danilo. Men så er der også kommet nyt blod til offensiven med Bernardo Silva fra Monaco.

Den unge portugiser skal nu finde sig til rette og finde fodfæste i City-offensiven med så markante profiler som Kevin de Bruyne, David Silva og Sergio Agüero. Derudover har Pep jo også Gabriel Jesus, Leroy Sané og Raheem Sterling til at kæmpe om stampladserne.

Det kan blive en mellemsæson, hvor Bernardo Silva skal vænne sig til spillestilen og niveauet i Premier League.

Bernardo Silva Under 7,5 assists til odds 1,74 hos Betsafe CV:60%

Det blev til 9 assists fra Bernardo Silva i sidste sæson, hvor storsatsende Monaco havde en vild mesterskabssæson. Silva og Monaco blæste modstanderne omkuld og scorede hele 108 mål i de 38 kampe. Ser vi på 2015/16-sæsonen så scorede Monaco 57 sæsonmål og Bernardo Silva leverede blot en enkelt assist.
Manchester City har allerede pasningsstærke assist-konger som Kevin de Bruyne og David Silva og det er sandsynligt, at Bernardo Silva bliver rotationsspiller i denne første sæson i klubben.

Fernandinho under 7,5 kort til odds 1,85 hos 888sport CV:55%
Især med Ilkay Gündogan tilbage efter den langvarige skadespause ser det ud til, at Fernandinho får svært ved at få fast spilletid.
I sidste sæson medvirkede brasilianske Fernandinho i 32 af 38 PL-kampe og fik ialt 4 gule kort.

Brasilianske Gabriel Jesus imponerede med 7 mål i 10 Premier League-kampe, hvor den nye City-angriber desværre måtte sidde udenfor i et par måneder med en skade. Det flotte målsnit har givet store forventninger til den kommende sæson, hvor Unibet/888sport har sat en meget høj mållinje på 18,5 PL-mål. Bookmakerne tror nu også på en masse mål fra angrebskollega Sergio Agüero, men spørgsmålet er, om argentineren kan holde sig skadesfri.

Manchester City 2017/18:

Bedste odds Bookmaker
Sergio Agüero: Over 18,5 PL-mål 1,90 Bet365
Sergio Agüero: Under 20,5 PL-mål 1,86 NordicBet
Gabriel Jesus: Over 14,5 PL-mål 1,86 NordicBet
Gabriel Jesus: Under 18,5 PL-mål 1,60 Unibet

Chelsea: Conte gør klar til den svære 2'er

Trods intern strid mellem manager Antonio Conte og topscorer Diego Costa lykkedes det at vinde mesterskabet i sidste sæson. Med indkøb som David Luiz, Marcos Alonso og N'Golo Kanté kom Chelsea tilbage på vinderkurs, og spørgsmålet er nu, om de kan gentage den bedrift.

Diego Costa scorede 20 mål i sidste sæson, og nu har Álvaro Morata forladt Real Madrid for at overtage ansvaret i frontlinjen. I forhold til konkurrenterne så virker Chelsea-offensiven som det svage punkt. Men som bekendt er det jo også forsvaret, der vinder mesterskaber.

Álvaro Morata Romelu Lukaku
2,25 1,68
Bet365 888sport

Der er odds 1, hvis det ender med præcis samme antal sæsonmål i denne H2H

Chelsea: Under 36,5 indkasserede PL-mål til odds 1,85 hos 888sport CV:55%

Den italienske manager Antonio Conte har godt styr på organisationen og til denne sæson forstærket forsvarskæden med Antonio Rüdiger og danske Andreas Christensen. Og så bliver den defensive midtbane hjulpet af Monaco's Bakayoko.
Der blev scoret 33 mål mod Chelsea i sidste sæson, og det ligner igen til denne sæson en solid forsvarsmur foran Courtois' bur.

Det kan dog godt ligne en sæson, hvor den unge Andreas Christensen skal kæmpe for spilletid, og når han får chancen forsøge at bevise, at han er fremtidens mand i Chelsea-forsvaret.

Udvalgte specialspil til Premier League 2017/18:

Bedste odds Bookmaker
Christian Eriksen: Over 7 PL-mål: 1,90 Betsafe

Paul Pogba: Over 6,5 PL-mål

1,85 NordicBet
Marouane Fellaini: Under 9,5 kort 1,85 888sport
Juan Mata: Under 4,5 PL-mål 1,60 888sport

Bernardo Silva: Under 7,5 PL-assists

1,74
Betsafe

Fernandinho: Under 7.5 kort

1,85 888sport

Gabriel Jesus: Under 18,5 PL-mål

1,60 Unibet
Romelu Lukaku scorer flere mål end Álvaro Morata 1,68 Unibet

Chelsea: Under 36,5 indkasserede PL-mål

1,85 Unibet

Hold iøvrigt også godt øje med vores ekspertpanel for flere specialtips.

Betsafe