Stjerner som Salah, Kane, De Bruyne, Hazard og Lukaku står klar til at sparke gang i Premier League 2018/19. Men hvem kan byde Pep Guardiolas Manchester City op til dans? Fodboldekspert Frank Pilantra har set nærmere på Premier League-specialspil

Startskuddet til Premier League 2018/19 nærmer sig, og der er virkelig meget at glæde sig til. Pep Guardiolas mandskab er massive mesterskabsfavoritter, men var Manchester Citys totale dominans en engangsforestilling, eller kommer de øvrige Premier League-hold kun til at være kegler i det store Manchester City-show?

I denne artikel retter vi dog fokus  mod at finde værdi i bookmakernes specialspil. Det er en helt særlig gren af sportsbetting at bevæge sig rundt blandt sæsonspil og udvælge de bedste specialodds. Her er et bud på en række specialspil, men kom meget gerne også med jeres fiduser og kommentarer.

Liverpool: Klopp skruer op for Headbangers Ball

Det bliver med garanti ikke kedeligt at følge Liverpools kampe i den kommende sæson. Den energiske manager Jürgen Klopp har sparket en masse selvtillid ind i Liverpool-spillerne og fundet en giftig trio med Roberto Firmino, Sadio Mané og så selvfølgelig topscoreren Mohamed Salah.

Med 32 fuldtræffere i sidste sæson stjæler Liverpools fartdjævel Salah meget af opmærksomheden, men også forstærkninger som den brasilianske keeper Alisson og midtbanespillerne Fabinho, Xherdan Shaqiri og Nabi Keïta kan sende Liverpool op på medaljeskamlen og presse Manchester-klubberne.

Og så må vi ikke glemme vinter-transferen Virgil van Dijk, der har etableret sig som en stabil forsvarsklippe på Anfield.

Liverpool får over 78,5 point til odds 1,85 hos Unibet CV:60%

Der er fart over feltet, og Liverpool rykker fra konkurrenterne. De sluttede ganske vist hele 25 point efter Manchester City i sidste sæson, men bookmakerne peger alligvel på toptunede Liverpool som førsteudfordrer til Guardiolas tropper. Liverpool sluttede på 4. pladsen, hvor det blev til 75 point, men der er forventninger om, at Klopp høster masser af point i den kommende sæson.

Mohamed Salah scorer mellem 25 og 34 Premier League-mål til odds 2,67 hos Bet365* CV: 45%
Det er en høj mållinje med 25 mål i de 38 spillerunder, men Liverpool virker kun endnu stærkere til denne sæson, og Klopps overfaldsfodbold kan skabe masser af chancer til Salah. For selvom Firmino og Mané også gerne sparker på kassen, så er meget af Liverpools offensiv fokuseret på Salah, der nettede hele 32 gange i sidste sæson.
For at nå frem til odds 2,67 så skal vi have placeret 66% af indskud på odds 4 for 25-29 mål og 34% på odds 8 for 30-34 mål
værktøj til udregning


Nabi Keïta scorer under 7,5 PL-mål til odds 1,85 hos Betsafe CV:60%
Der er ved at være fyldt godt op på Liverpools midtbane efter ivrig transfer-aktivitet. Klopp kan ende med at satse mere på nyankomne Fabinho og Shaqiri.
I forvejen er Nabi Keïta ikke en videre målsøgende spiller, men har imponeret med flere assists som box-to-box spiller med godt overblik.
Keïta scorede 6 mål for Red Bull Leipzig i sidste Bundesliga-sæson.
Unibet*  med odds 2,00 for Under 6,5 PL-mål

Manchester United: Hold øje med Lukaku

Der har været usædvanligt stille omkring Manchester United i transfervinduet. Den brasilianske midtbanespiller Fred er ny mand på Old Trafford, men tidligere har stjerner som Antoine Griezmann, Ronaldo og Gareth Bale været rygtet til klubben, og Fred er mindst et par hylder under disse verdensklassespillere.

Manager José Mourinho kan naturligvis ikke være tilfreds med at kunne se tilbage på en sommer, hvor 'højdepunktet' var, at det lykkedes at forlænge kontrakten med belgiske Marouane Fellaini.

Spillet fungerede ikke for Manchester United i sidste sæson, og derfor foretrak Mourinho ofte at parkere den berygtede bus for at få point på kontoen uden at bekymre sig videre om underholdningsværdien for fansene på lægterne.

Det ligner dermed endnu en sæson, hvor Mourinho må have tillid til den bomstærke belgier Romelu Lukaku som target man i boksen, mens der skal arbejdes på at få mere kvalitet i aktionerne fra Rashford, Lingard og Martial (Martial kan dog være på vej væk). Og så skal der også gøres en ekstra indsats for at få Alexis Sanchez tilbage på rette kurs.

Manchester United 2018/19:

Bedste odds Bookmaker
Manchester United-topscorer: Romelu Lukaku 1,50 Bet365
Romelu Lukaku: Over 15,5 PL-mål 1,68 Unibet
Romelu Lukaku: Under 16,5 PL-mål 1,75 Betsafe

Arsenal: Forvent masser af mål fra Aubameyang

Det er ikke mere end tre sæsoner siden, at Arsenal gav alle topholdene baghjul og sluttede foran Manchester City, Manchester United, Tottenham og endda med 11 point ned til Liverpool og 21 point ned til Chelsea. Det var dog ikke nok til at vinde mesterskabet, der som bekendt gik til Leicester.

Arsene Wengers projekt gik i stå, og han afleverer nu en ret interessant trup til den nye manager Unai Emery, der står foran et stort arbejde med at finde den rette spillestil.

Der er masser af udfordringer, men den lynhurtige Pierre-Emerick Aubameyang blive afgørende for "det nye Arsenal". Siden skiftet fra Dortmund scorede Gabon-angriberen 10 mål i 13 Premier League-kampe i Gunners-trøjen og ligner en farlig kandidat til titlen som ligatopscorer.

Med god støtte og assists fra Özil, Xhaka, Ramsey, Iwobi og Mkhitaryan kan Aubameyangs fart sende Arsenal op på Champions League-pladserne.

Hos stjernebesatte Manchester City må den brasilianske 9'er Gabriel Jesus sandsynligvis dele spilletiden med Sergio Agüero. Og her må Agüero være førstevalget, og det vil være ret overraskende, hvis ikke det skulle lykkes Aubameyang at score flere mål end Gabriel Jesus.

Pierre-Emerick Aubameyang                    Gabriel Jesus                        
1,40 2,75
Bet365 Bet365

Der er odds 1, hvis det ender med præcis samme antal sæsonmål i denne H2H.

Topscorer for Arsenal: Aubemeyang til odds 1,57 hos Bet365 CV:65%

Det kunne være eksplosivt, og Premier League-forsvarsspillerne vil få meget vanskeligt ved at holde Arsenal fra chancer, hvis Emery vælger at stille med Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang som duo i frontlinjen. Det er dog mere sandsynligt, at Lacazette tager plads på fløjen med Aubemeyang som enlig angriber i boksen.
 

Det er yderst tvivlsomt om armenske Henrikh Mkhitaryan overhovedet var på Wengers transfer-radar, men Arsenal var desperate for at få skudt en utilfreds Alexis Sanchez afsted, så det blev til en byttehandel med Manchester United.

 ​​​​​​

Henrikh Mkhitaryan Under 6,5 PL-mål til odds 1,85 hos Betsafe CV:60%

Det er svært at score fra bænken, og der har vel reelt aldrig været nogen plan med, hvordan Mkhitaryan skal slå igennem i Arsenal-trøjen. Der er adskillige bedre alternativer i truppen med Özil, Xhaka, Torreira og Ramsey til at kæmpe om stampladserne. Det blev blot til 3 ligamål fra Mkhitaryan i sidste sæson (1 mål for De røde djævle og 2 mål for The Gunners).
Odds 1,72 hos Unibet*

Manchester City: Bernardo Silva havner på bænken

Premier League-storfavoritten Manchester City har en sprængfarlig offensiv anført af den erfarne bomber Sergio Agüero. Pep Guardiola forventer, at den unge trio Gabriel Jesus, Leroy Sané og Raheem Sterling igen bidrager til målfesten.

Det ligner derfor endnu en sæson, hvor Bernardo Silva kan se frem til at tilbringe meget af tiden på bænken.

Bernardo Silva Under 7,5 mål til odds 1,72 hos Unibet CV:60%

Alt klappede for Manchester City i sidste sæson, hvor Bernardo Silva fik overraskende meget spilletid og scorede 6 mål. Det kan blive svært for Manchester City at gentage den bedrift, og Bernando Silva risikerer at tilbringe en stor del af sæsonen på bænken.
Det forventes, at Guardiola igen satser på David Silva og Kevin de Bruyne på den centrale midtbane, mens der også er forventninger til stortalentet Phil Foden. Derudover kan nyankomne Riyad Mahrez tage en hovedrolle på Etihad og skubbe Bernardo Silva yderligere ud i skyggen. 

Det blev igen en sæson med flere skader for Sergio Agüero, der alligevel scorede 21 mål i blot 25 Premier League-kampe. Mon ikke Pep Guardiola vil rotere i frontlinjen og sørge for at holde både Agüero og Gabriel Jesus i topform. Unibet* linje på 19,5 PL-mål fra Agüero virker derfor høj (odds 1,72 for Under 19,5).

Chelsea: Giroud er ikke færdig endnu

De færreste kan vel forstå, at Chelsea først valgte at fyre manager Antonio Conte efter VM-slutrunden, men mon ikke Chelsea-spillerne godt var klar over, at Conte var "dead man walking" efter en skuffende 5.plads i sidste sæson.

Den franske verdensmester Olivier Giroud ligner stærkeste kort i en usædvanlig slap Chelsea-offensiv. Álvaro Morata har heller ikke imponeret for London-klubben, så Giroud kan blive kørt i stilling som den store redningsmand, der skal sparke Chelsea tilbage i Champions League-varmen.

Den nye manager Maurizio Sarri kan have andre planer og vil sandsynligvis også opfordre Roman Abramovich til at åbne checkhæftet og få hentet en ny angriber på sommerens transfermarked.

Olivier Giroud: Over 8,5 PL-mål til odds 1,85 CV:55%

Der er ganske vist en del usikkerhed om Girouds rolle under Sarri; er han udset som førsteangriber eller bliver han bænket? VM-slutrunden var vel reelt ikke den store succes for Giroud, hvor Griezmann og Mbappe løb med overskrifterne, men linjen på 8,5 mål virker alligevel lavt sat. Girouds erfaring og styrke i luftspillet kan blive værdifuld for Chelsea, der går ind til en turbulent sæson med transferrygter om Hazard, Willian og Courtois.

Udvalgte specialspil til Premier League 2018/19:

Bedste odds Bookmaker
Henrikh Mkhitaryan: Under 6,5 PL-mål 1,90 Betsafe
Aubameyang scorer flere PL-mål end Gabriel Jesus 1,40 Bet365
Topscorer for Arsenal: Pierre-Emerick Aubameyang 1,57 Bet365

Bernardo Silva: Under 7,5 PL-mål

1,72 Unibet
Mohamed Salah scorer mellem 25 og 34 PL-mål 2,67 Bet365
Manchester United-topscorer: Romelu Lukaku 1,50 Bet365

Liverpool: Over 78,5 PL-point

1,85 Unibet
Nabi Keïta: Under 7,5 PL-mål 1,85 Betsafe

Hold iøvrigt også godt øje med vores ekspertpanel for flere specialtips.