Få et par spiltips til weekenden fra vores succesfulde og erfarne tipper Frank Pilantra, der har kigget nærmere på diverse bonus- og kampagnetilbud hos bookmakerne.

I jagten på overskud er det vigtigt at udrydde så mange forhindringer som overhovedet muligt. Har du f.eks kun konto ved en enkelt eller kun et par bookmakere, så skæres der allerede lidt i overskuddet, da du ikke altid får højeste odds på markedet. Med en bred vifte af bookmakere har du mere at skyde med.

Det kan være en idé at kigge lidt nærmere på de forskellige bookmakere på banen og se, om der ikke evt. skulle være en spændende velkomstbonus, der kunne booste din weekend (hold dog godt øje med vilkår og bonusbetingelser).

Det kunne f.eks være den nye 888sport, der tilbyder en bonus på 1000kr til nye kunder.

Se vores bonus-oversigt

BetXpert har på det seneste kigget nærmere på Facebook-siden "VBF" og deres regnskabsrod, men den største kritik må da være, at de udelukkende benytter Bet25 til deres spilforslag. Derudover skal der hver dag leveres samme antal tips, hvilket er en lidt underlig og åbenbart også underskudsgivende måde at bette på.

Risikofrit spil på Tottenham-Liverpool

Limits har også igen været til debat her på BetXpert i ugens løb, og det er da også bagsiden af medaljen og den pris, som man risikerer at måtte betale for at være med ved bookmakernes oddsfest.

Men på den anden side får man altså tilbudt mange fristende kampagnetilbud hos disse limit-glade bookmakere. Der er således en række tilbud og kampagner, som kan hjælpe dig på vej mod en dejlig betting-weekend med overskud.

For der er da virkelig igen lagt op til en forrygende fest, hvor vi f.eks kan lade Betsafe invitere også ind til et 200krs risikofrit spil til Premier League-lækkerbisken, når Christian Eriksen og hans Tottenham-kammerater på White Hart Lane tager imod Jürgen Klopps Liverpool.

Lørdag 17. oktober kl. 13:45 (MatchCenter)

Tottenham Uafgjort Liverpool
2,50 3,50 3,00
Bet365
Bet365
Unibet

Se ekspertanalyse fra Jesper Møgelby til denne kamp.

Jeg er ret imponeret over Betsafe´s risikofrie spil-tilbud og benytter det stort set hver uge. Det er et ret simpelt tilbud; sæt 200 kr prematch på 1X2 og taber du, så får du de 200kr tilbage, men de skal omsættes 6 gange til minimum odds 1,50.

Læs mere om Betsafe´s 200krs risikofrie spil.

Hos Nordicbet* kører de videre med deres Bet 1 -Get 1 kampagne, og her kan man lige nu hente 100krs freebets til Arsenal-Bayern München og Esbjerg-AaB ved at bette på weekendens kampe. Her skal gevinster som følge af disse freebets omsættes en enkelt gang til minimum odds 1.80.

Besøg Nordicbet* og se mere om 100krs freebet-tilbud.

Grib mobilen og bet løs!

Sidst anbefalede jeg, at man skulle smide både Iphones og Ipads i skaldespanden, men der er nu et par gode grunde til lige at give mobilbetting en chance.

Bookmakerne er voldsomt interesserede i at kunder better via deres smartphones og tablets, så de tilbyder gerne et lille mobil-tilbud. Det kan man så overveje, hvorfor det er så spændende for bookmakerne, men derfor kan man jo godt lige nå at benytte deres lokkende tilbud, inden Iphonen rammer skaldespanden.

Hos Unibet* kan man hente et 100krs risikofrit spil på det første bet fra en mobil-enhed. Taber du dette mobil-bet, så får du de 100 kr retur, men de skal dog omsættes 3 gange til minimum odds 1,40 før der kan udbetales.

Se mere om dette 100krs mobil-tilbud hos Unibet.

Hent op til 500kr i mobil-bonus hos Bet365*

Giganten Bet365* vil også meget gerne forkæle deres mobil-bettere, så de tilbyder en 100% bonus op til 500kr på dit første væddemål ved brug af din mobil eller tablet. Her skal bonussen omsættes tre gange til minimum odds 1,50, før der kan udbetales.

Det tilbud gælder forresten også for både nye og eksisterende kunder.

Se mere om den 500krs mobil-bonus hos Bet365.

Nå videre til det sjove; spiltipsene.

Målrigt på Goodison Park

Vi har placeret vores kampagne-tilbud og bonus solidt i lommen, og nu skal vi så bare af udfyldt vores betting-kupon. En af weekendens mest interessante opgør finder vi i Liverpool, hvor Manchester United skal ryste 0-3 nederlaget mod Arsenal af sig. De møder så et Everton-mandskab med Romelu Lukaku og så den snu Steven Naismith, der skød Chelsea i sænk.

Lørdag 17. oktober kl. 16:00 (MatchCenter)

Everton Uafgjort Manchester United
3,25 3,40 2,38
Sportingbet
Unibet
Bet365

Se ekspertanalyse fra Jesper Møgelby til dette opgør.

Everton-manager Roberto Martínez ser ud til at have stablet et ret ustabilt projekt på benene og uden forsvarsprofiler som John Stones og Leighton Baines kan de få problemer med at holde Manchester United fra målchancer.

Formsvage Wayne Rooney er meldt tvivlsom til denne kamp og hans rutine kan blive savnet, når der skal sættes gang i de offensive aktioner. Det kan dog også give United-offensiven mere speed og uforudsigelighed, hvis Rooney må melde fra.

Everton-Manchester United: Begge hold scorer til odds 1,83 hos Unibet*

Everton har profilerne til at udfordre Manchester United-defensiven, der langt fra virker uovervindelig. Med en sprudlende Juan Mata som omdrejningspunkt for United-tropperne kan det blive en ganske underholdende kamp. Hold også et godt øje med Memphis, der kan udnytte de defensive fravær hos Everton.

Spørgsmålet er så om den unge Anthony Martial kan leve op til de store forventninger efter den forrygende start i United-trøjen. Fansene forventer trods alt at se præstationer i Thierry Henry-klassen til hver kamp fra den franske landsholdsspiller.

Favoritsejr til FC København

Superligaen er blevet betegnet som en leverpostej-liga, hvor holdene slår hinanden på kryds og tværs. Men der burde nu være ret massiv klasseforskel på disse to mandskaber. Der skal ganske enkelt tre point på FCK-kontoen, når Hobro kommer på besøg i Parken.

Søndag 18. oktober kl. 18:00 (MatchCenter)

FC København
Uafgjort Hobro
1,29 5,75 13,00
Betsafe
Scandic Bookmakers
Betfair Sportsbook

Det er mesterskabskandidat med deres million dollar-drengene Cornelius og Santander i front mod nedrykningsfavorit, der har mistet angrebsprofilerne Mads Hvilsom og Emil Berggreen mens Quincy Antipas er langtidsskadet. Derudover har træner Jonas Dal meddelt, at han i næste sæson skal stå i spidsen for Esbjerg. Det kan påvirke kampgejsten i Hobro-lejren.

FCK-Hobro: FCK vinder til 0 til odds 1,97 hos Danske Spil*

FC København har været overbevisende i Parken og vandt med 1-0 sidst Hobro var på besøg. Gæsterne vil nok igen forsøge med et defensivt udgangspunkt og FCK-defensiven bør ikke blive overrasket over Hobro´s kontra-angreb. Det ligner lidt en kamp med spil til ét mål i store perioder. Flot odds fra Danske Spil* på FCK-sejr uden Hobro kommer på måltavlen.
Se ekspert-tip her

Det var kun lige et par af de spiltips, jeg har kastet mig over. I er selvfølgelig også meget velkomne til at komme med jeres fiduser til endnu en yderst spændende fodbold-weekend.