BetXpert har indlemmet 888sport i bookmakerporteføljen. Læs vores anmeldelse og høst dine 1.000 kroner i bonus.

888sport er seneste skud på stammen af licenserede bookmakere på det danske marked. Og nu er de også en del af BetXperts bookmakerportefølje.

Efter nogle sproglige udfordringer ved lanceringen i september 2015, synes 888sport at være kommet godt i gang, og får en flot anmeldelse af BetXperts testpanel, der bl.a. fremhæver et stort spiludbud.

Der er mange spiltyper og rigtig mange specialspil at hente hos 888sport. Og med en startbonus på op mod 1.000 kroner - tillige med flere forskellige bonustilbud til eksisterende kunder - er man allerede godt i gang.

Læs hele anmeldelsen af 888sport her, eller spring lige ud i det og læs om 1.000 kr. bonus hos 888sport her.

Velkendt leverandør - velkendt platform

888sport benytter sig i lighed med Unibet* af leverandøren Kambi. Derfor vil både hjemmeside og udbud vække en del genkendelse, da der er store ligheder med den svenske konkurrent.

I BetXperts anmeldelse bliver 888sport rost for sit store spiludbud. Ja, faktisk er der tale om et af markedets største udvalg af forskellige spilmuligheder, herunder diverse specialspil. På en vilkårlig kamp fra Superligaen eller Premier League findes typisk mere end 200 forskellige spil. Længere nede i rækkerne, fx i den danske 2. division eller engelske National League (femte bedste række), mødes man typisk af mindst 30 spiltyper pr. kamp.

Livebetting platformen scorer også højt med et væld af begivenheder, ligesom der i lighed med de fleste konkurrenter er en "cash in"-funktion, så man kan hjemtage en tidlig gevinst eller reducere et truende tab.

4 ud af 5 stjerner

BetXperts testpanel mener, der er tale om et stærkt comeback for 888sport - nogle få børnesygdomme til trods, bl.a. sprogmæssigt og en ikke helt tilgængelig support, som kalder på en opgradering. Samlet set udstedes en bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner. 

Læs BetXperts anmeldelse af 888sport her.